Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un băieţel din Rusia, pe nume Boris, ne dă informaţii incredibile despre viaţa sa trecută de pe planeta Marte. Marţienii erau foarte avansaţi tehnologic!

2205

blankÎntr-un articol mai vechi din 2007, o echipă a site-ului Project Camelot s-a dus tocmai în Rusia, în octombrie 2007, pentru a lua un interviu unui băieţel rus devenit celebru, pe nume Boris Kiprianovici. Născut în 1996 (deci la data interviului avea 11 ani), Boriska (sau “micul Boris”) a capătat faimă în Rusia, după ce povestea sa a fost publicată în anul 2003 în ziarul rus nr.1, “Pravda”. Boriska, pe atunci în vârstă de 7 ani, un profesor universitar din regiunea Volgograd (Rusia), pentru poveştile sale incredibile privind vieţile trecute pe care le-a trăit pe Marte şi pe fostul continent Lemuria.

Iată câteva fragmente din acest interviu:

Întrebare: Îţi aduci aminte doar de Marte sau de alte planete, în vieţile trecute?
Boriska: Da, şi de alte planete.
Întrebare: Cunoşti numele planetelor pe care ai fost?
Boriska: Nu cunosc. Dar, locuitorii de pe Marte au călătorit în alte multe galaxii şi sisteme solare.

La un moment dat, intervine mama lui Boriska, care spune următoarele despre fiul său:

Mama lui Boriska: Încă de când s-a născut Boris, noi aveam o mulţime de cărţi de astronomie în casă. Atunci când avea 3 sau 4 ani, Boriska a deschis o carte şi a început să ne spună numele galaxiilor în rusă, deşi ele erau scrise în latină.
Întrebare: De la câţi ani a început să vorbească Boris detaliat despre Marte?
Mama lui Boriska: De la vârsta de 4 sau 5 ani.
Întrebare: Atunci când ai trăit pe Marte, cu ce se ocupau marţienii?
Boriska: Purtau războaie.
Întrebare: Şi tu ce-ai fost? Soldat?
Boriska: Un fel de pilot. Pilotam nave spaţiale.
Întrebare: Cum arătau navele spaţiale ale marţienilor?
Boriska: Aveau o formă triunghiulare.
Întrebare: Ce fel de energie foloseau?
Boriska: Navele mergeau cu baterii de ion şi de plasmă. Dar, dacă ar fi folosit combustibil convenţional, navele ar fi mers mult prea repede, întrucât motoarele erau prea puternice. Navele foloseau nişte turbine care se roteau.

Apoi, băieţelul explică cum navele spaţiale care le-a condus într-o viaţă trecută se puteau teleporta cu ajutorul unor portaluri, care pur şi simplu se deschideau, iar câteva secunde sau minute mai târziu, te aflai într-un cu totul alt spaţiu.

Întrebare: În ce fel de războaie erau implicaţi marţienii?
Boriska: Marţienii se luptau între ei. Erau mai multe rase de locuitori pe Marte şi erau războaie între aceste rase. Fiecare rasă aveau propriile tehnologii şi inovaţii. De exemplu, rasa din care am făcut eu parte avea motoarele ionice şi cele cu plasmă.
Întrebare: Cum arătau marţienii?
Boriska: Erau mai mari, mai înalţi, mai puternici.

La un moment dat, în cadrul interviului, băieţelul explică cum marţienii aveau un aşa zis “proiect Jupiter”, prin intermediul căruia doreau să transforme planeta Jupiter în cel de-al doilea Soare, cu ajutorul unor capsule pline de energie.

Întrebare: Şi cum de ai ajuns pe planeta aceasta?
Boriska: Acest lucru s-a întâmplat prin transmigrarea sufletelor. Am fost omorât, ca şi restul locuitorilor de pe Marte. Nu erau prea multe suflete pe Marte, şi de aceea s-au folosit pietre speciale pentru a atrage sufletele. Unele pietre s-au spart, iar sufletele eliberate au venit pe Pământ.

Cam ăsta e o mică parte din interviul dat de acest băieţel. Depinde numai de voi dacă credeţi sau nu ceea ce a spus…

Orgoni Crystal