Simţiţi că locuinţa voastră este „bântuită” de fantome? Vă simţiţi vlăguiţi în casa voastră? Cauza ar putea fi stâlpii de înaltă tensiune din apropierea voastră!


casa bantuitaÎmi trimit cititorii mei tot felul de mesaje despre întâmplările paranormale de care au avut parte. De exemplu, o cititoare (să-i spunem Adina, n-am să-i dau numele adevărat) mi-a relatat cum este ea efectiv „bântuită” de entităţi necunoscute în casa în care trăieşte. Astfel, conform spuselor sale, în fiecare dimineaţă se trezeşte cu zgomote ciudate în podeaua casei sale. Apoi, cititoarea îmi mărturiseşte că de multe ori a văzut nişte spectre umane, cu forme ciudate, care efectiv se plimbau prin camerele locuinţei sale. Nu în ultimul rând, femeia îmi spunea că se simte extrem de obosită şi vlăguită şi că are de gând să-şi vândă locuinţa.

Îmi cerea ajutorul… am întrebat-o direct dacă în apropierea casei sale nu se află vreun stâlp de înaltă tensiunea sau vreo antenă de telefonie mobilă. Mi-a confirmat că un stâlp se află la vreo 20 de metri distanţă… asta e! Cred că i-am găsit cauza femeii acestor fenomene.

Aşadar, dacă şi alţii se confruntă cu fenomene similare, vă rog să reţineţi: stâlpii de înaltă tensiune generează un nivel ridicat de câmp electromagnetic. Expunerea la acest câmp electromagnetic ridicat poate induce o gamă foarte largă de simptome precum: migrene, ameţeală, oboseală, greţuri, iritaţii ale pielii, senzaţia că individul este urmărit, anxietate, vedenii, paranoia, disconfort, confuzie sau senzaţia că individul vede forme sau umbre care se mişcă cu coada ochiului. În plus, cablurile care unesc stâlpii de înaltă tensiune permit câmpului electromagnetic să circule. Deci, nu este de mirare că respectiva locuinţă a cititoarei este atât de „bântuită”.

Totuşi, trebuie să mai spun că există cazuri de bântuiri ale unor locuinţe îndepărtate de orice sursă de câmp electromagnetic. Diferenţa dintre activitatea paranormală falsă, cauzată de un câmp electromagnetic mare şi activitatea paranormală veritabilă constă în faptul că, în cazul celei de a doua, respectivul câmp electro-magnetic nu este generat de o sursă creată de mâna omului şi se deplasează în mod independent.


Lasă un comentariu