„OZN-urile sunt operate de entităţi demonice, ca parte a unei scheme malefice și enigmatice de a domina omenirea” – crede un cercetător în domeniu


Imagine generata de Microsoft AI

Bart Sibrel, un regizor recunoscut pentru seria sa de filme cu buget redus care contestă legitimitatea aselenizării oamenilor pe Lună, a discutat recent despre credința sa în natura extraterestră a OZN-urilor în timpul unei conversații cu podcaster-ul Joe Rogan. El susţine că „entitățile demonice” sunt cele care operează OZN-uri, ele prezentându-se în mod intenționat ca vizitatori extratereștri ca parte a unei scheme malefice și enigmatice de a „domina omenirea”.

„1) OZN-urile sunt reale. 2) Ele nu sunt din spațiul cosmic. 3) Sunt de natură demonică. Biblia ne vorbește despre încrucișarea îngerilor căzuți cu oamenii, așa cum s-a vorbit în capitolul șase din Geneză și despre crearea unei rase numite Nefilim”, a spus Sibrel. El crede că forțele enigmatice responsabile de creșterea observărilor OZN-urilor au rădăcini străvechi, chiar menționate în Biblie.

„Credințele religioase ale Pentagonului au oprit cercetarea extraterestră”, mai susține cercetătorul OZN.

În ciuda narativului oficial şi a credinţei majorităţii oamenilor, Sibrel continuă, de asemenea, să afirme că aterizările pe Lună au fost înscenate. El susține că documentarele sale, care folosesc imagini oficiale NASA pentru a-și argumenta cazul, beneficiază de sprijin de la numeroși indivizi din industria aerospațială.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock