Comunicaţi cu civilizaţiile extraterestre ale Universului şi vedeţi trecutul/viitorul omenirii cu ajutorul „diademei atlanţilor”! Acest dispozitiv din cupru, argint şi cristal poate fi realizat de oricine!

 • 102
 •  
 •  
 •  
  102
  Shares

diadema atlantilorBinecunoscutul profesor de yoga român Dan Seracu ne oferă o soluţie care ar putea părea pentru unii fantastică pentru comunicarea în spaţiu (oriunde în acest Univers, chiar cu o civiliazţie extraterestră) sau în timp (în trecutul îndepărtat sau în viitor). Eu doar vă prezint soluţia sa… rămâne la îndemâna voastră dacă doriţi să o încercaţi sau nu.

Astfel, Dan Seracu crede că un mijloc util pentru comunicări în spaţiu şi timp este ceea ce se cunoaşte sub numele de diadema atlanţilor. Pentru aceasta aveţi nevoie de o bandă de cupru de cca 4-5 cm lăţime şi o lungime suficientă pentru a vă cuprinde capul. În mijloc, trebuie să fixaţi o bucată circulară de argint, de cca 30 g, folosind un adeziv instantaneu, pe care la rândul său trebuie să fixaţi un cristal cu vârful spre argint, folosind o montură tot din tablă de cupru, modelat în formă de degetar. În acest degetar lipiţi cristalul cu vârful spre fund, iar fundul degetarului lipiţi-l de bucata de argint; cristalul trebuie să aibă cca 4 cm lungime şi 2 cm diametru.

La capetele diademei să aveţi câte un orificiu prin care să treceţi câte o sârmuliţă de cupru, pentru a putea fixa diadema de cap.

Puneţi-o pe cap, astfel încât cristalul să fie în dreptul celei de a VI-a chakre (ajna chakra – cel de-al treilea ochi, în mijlocul frunţii). Puneţi-vă comod în fotoliu, închideţi ochii, intraţi în starea alfa (adică al conştiinţei interioare) şi staţi pe recepţie. Dacă vreţi, vă puteţi „acorda” către o anumită constelaţie, sau zonă a cerului.

Veţi avea imagini tulburătoare, nemaivăzute, imagini transmise de cei cu care „sunteţi pe recepţie”. Nu uitaţi de mantrele de protecţie şi ajutor!

Cunoaşteţi-i, intreabaţi-i despre viaţa lor, transmiteţi-le imagini despre Pământ. Sunteţi unul din cei care comunică prin mijloacele de comunicaţie ale viitorului, folosind unde purtătoare hiperluminice, care sfidează distanţele şi timpul!


 • 102
 •  
 •  
 •  
  102
  Shares

Lasă un comentariu