Femeia satanică: o femeie frumoasă şi inteligentă, dar feroce şi răzbunătoare! Feriţi-vă de ea, bărbaţi…

  •  
  •  
  •  
  •  

De pe site-ul Sisterhood of Sekhmet am întâlnit un articol mai mult decât interesant despre femeile satanice. Iată o adaptare a textului respectiv:

Cei mai mulţi bărbaţi nesatanici găsesc femeile satanice ca fiind fiinţe care îi intimidează, fiind prea frumoase sau prea inteligente sau mai rău decât atât: ambele în acelaşi timp. O femeie trebuie să fie specială pentru a deveni satanistă. Doar femeile cele mai inteligente, mai pasionale şi mai frumoase au devenit sataniste. Până în prezent, raportul dintre bărbaţii şi femeile sataniste era de 10 la 1, dar acum se pare că acesta se schimbă. Din ce în ce mai multe femei sunt atrase de feminism şi Wicca, căutând mândria, identitatea şi puterea feminină (Wicca este o religie neopăgână, ce acordă o importanţă majoră naturii).

Cultura noastră a fost influenţată destul de Anton LaVey (autorul bibliei satanice) şi de cărţile sale, iar acum este “cool” pentru tinerele femei să se îmbrace asemenea vrăjitoarelor satanice şi să gândească asemenea diavolului. Celebra actriţă Jayne Mansfield (1933-1967) a devenit satanistă în ultimii ani de viaţă, ea fiind în acelaşi timp şi femeie de afaceri, şi intelectuală şi mamă şi bombă se*xy.

Femeile satanice nu doresc să-şi câştige puterea prin „cast*rarea” bărbaţilor; ele sunt feroce… apărătoare feroce a bărbaţilor lor, a copiilor lor, a ideilor şi valorilor lor. Ele sunt asemenea unui bici…atât acasă, cât şi în activitatea profesională. Femeile sataniste sunt nemiloase, complotiste şi răzbunătoare. Iar religia wicca, cea la care aderă femeile sataniste, spune că “Mama Natură” nu este iubitoare, îmbrăţişându-i pe toţi, ci este selectivă, crudă şi de neînduplecat.

Femeia satanică nu are nevoie de o slujbă pentru a-şi scoate în evidenţă capacităţile sale şi nici nu are nevoie de copii pentru a se simţi împlinită. Ea are nevoie de un bărbat care să-i scoată în evidenţă trăirile sale demonice… ea nu este în nici într-un caz înnebunită după dragoste. Şi asta pentru că femeia satanică nu se poate niciodată îndrăgosti de cineva. Atunci când ea face dragoste cu un bărbat, de fapt îşi imaginează că se află într-un contact intim cu însăşi Satana, arhetipul ei cel mai puternic.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu