Deasupra Bucureştiului, a fost surprins un obiect gigantic necunoscut, sub formă de „V”, cu ajutorul unei camere termice


Un OZN în formă de V, care zbura peste București pe 15 iulie 2017, la ora 23, a fost capturat de utilizatorul român de pe YouTube Mihai Daniel Dragu, folosind o cameră termică.

În descrierea videoclipului, putem citi următoarele: „Aceasta este a treia încercare de a filma un OZN în formă de disc pe care l-am văzut fără a avea un recorder instalat, dar am fost foarte surprins să observ ceva diferit. Acest obiect neobișnuit, în formă de V, care nu este asimetric, nu a putut fi văzut cu ochiul normal. Apropo, nu a existat niciun avion gigant care să zboare deasupra mea în acea noapte.”

Utilizatorul spune în filmuleţul YouTube: „Avem în faţă o imagine de pe o cameră termală… practic, vedem căldura (…) Norii sunt albi, iar spaţiul cerului este negru. Observaţi cum se mişcă aceşti nori de tip altocumulus, la o viteză de 62 de kilometri pe oră, şi uitaţi ce se întâmplă (…) În formă de L, obiectul necunoscut zboară prin nori şi devine vizibil doar în momentul în care intră în nori.

Dacă ne uităm la dimensiunile celor mai mari avioane comerciale existente, ele au o anvergură de aproximativ 79-80 de metri, ceea ce face ca o aripă să fie în jur de 30-35 de metri. Vedeţi avionul la scară, cum ar arăta la altitudinea de 5 km, faţă de obiectul respectiv. Aşadar, comparaţia este evidentă, la fel şi unghiul aripilor şi lipsa fuselajului şi ampenajului orizontal şi vertical din spate”.

 


Lasă un comentariu