Cine sunt arcturienii? Ce-are de spus profetul Edgar Cayce despre această rasă extraterestră?


Cuvântul Arcturus este grecesc şi semnifică „Păzitorul Ursului”. La 37 de ani-lumină de Pământ, se găseşte steaua Arcturus. Mulți oameni proeminenți au susținut că au luat contact cu ființele extraterestre de pe Arcturus, la un moment sau altul, inclusiv clarvăzătorul mistic Edgar Cayce, care a fost numit şi „Profetul adormit”.

Arcturienii sunt descriși de Edgar Cayce ca având pielea verzui-albăstruie, cu ochi mari, în formă de migdale și 3 degete la mâini. Sunt mici şi zvelţi, au capacitatea de a mișca lucrurile cu mintea și de a comunica telepatic. Datorită corpurilor lor eterice, ei nu mănâncă așa cum fac oamenii. Ei beau un elixir efervescent care este hrănitor pentru întreaga lor ființă. Dorm doar o dată pe săptămână, iar timpul lor de odihnă este considerat foarte sacru. Își folosesc somnul pentru a se conecta la tărâmuri dimensionale superioare ale conștiinței.

Arcturienii trăiesc 350-400 de ani și nu mor de bătrânețe, şi asta pentru că bătrânețea și bolile au fost eradicate de mult timp pentru aceste entități. În schimb, părăsesc lumea lor după ce contractul lor spiritual a fost încheiat.

Ce fel de abilități au? Arcturienii nu au nevoie de ochii lor fizici pentru a vedea. Mai degrabă, ei văd telepatic. Ei sunt telekinetici prin natură și comunică cu mintea lor. Aceste entități ingerează informații mult mai rapid decât ființele umane. Ei preiau informații telepatic și la un ritm de 100 de ori mai rapid decât oamenii.

Un aspect fundamental al ființei lor este „dragostea”. Dragostea este ingredientul necesar pentru a trăi în a 5-a densitate, potrivit arcturienilor. De atunci, aceste entități au depășit sinele bazat pe frică. Ei sunt stăpâni ai corpurilor, emoțiilor, gândurilor și creației lor.

Temperaturile de pe planeta lor (ce orbitează steaua Arcturus) sunt stabile, fără condiții meteorologice extreme. Ei trăiesc într-o civilizație a unității. Nu există ego și nicio competiție pe planeta lor. Ei nu au parte de boli.

Arcturienii se pot manifesta fizic dacă este nevoie, dar mai degrabă există în starea eterică. Ei au baze pe tot Pământul, de obicei în interiorul munților. Au baze pe Lună și în alte locuri. Arcturienii sunt aici pentru a ajuta la ridicarea frecvenței vibraționale a Pământului, pentru a se acomoda cu densitatea a 4-a și a 5-a.

Edgar Cayce credea că aceste ființe sunt păzitorii și ocrotitorii conștiinței superioare. El i-a numit „prototipul viitorului nostru”.Tot potrivit lui Cayce, Arcturus este o stație prin care trece conștiința, pentru a se obișnui mai mult cu dimensiunea fizică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock