Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV! Cercetătorii au descoperit un cuvânt ascuns pe Giulgiul din Torino al lui Iisus Hristos

  •  
  •  
  •  
  •  

blankGiulgiul din Torino, numit de unii creștini Sfântul Giulgiu, este o pânză de in, păstrată la capela regală a catedralei „Sfântul Ioan Botezătorul” din Torino și pe care se află imprimată imaginea corpului unui om care prezintă semne de agresiune fizică și în special de crucificare. De-a lungul timpului, a generat numeroase controverse. Astfel, credincioșii creștini îl consideră o relicvă: lințoliul în care ar fi fost învelit Iisus Hristos după crucificare. Oamenii de știință și o parte din opinia publică (inclusiv persoane creștine) consideră că este vorba de un artefact.

Giulgiul a fost supus la nenumărate analize şi radiografii realizate cu ajutorul calculatorului. Într-o conferinţă pe această tremă, un cercetător al giulgiului anunţă că a găsit ceva deosebit în urma analizei computerizate. Iată câteva idei extrase din conferinţă:

* În zona gâtului, am găsit un obiect de formă ovală, cu un diametru de 11/5 cm, şi care arată în relief 3 litere în ebraică sau aramaică.

* Am fost conştient de critica pe care unii o puteau avea, aşa că am preferat să păstrăm tăcerea asupra acestei descoperiri, atunci când am făcut-o acum 2 ani. În acest timp, am efectuat studii experimentale pentru a confirma ceea ce am găsit.

* Aşa că am făcut următoarele: am făcut cercetări asupra fotografiilor ale studiilor 3D care au fost efectuate de dr. Jackson, de profesorul Tamborelli. În 2007, am avut oportunitatea pentru a avea acces la colecţia de fotografii din 1978 ale lui Thurman Miller. Multe din aceste fotografii arată marginea ovală a obiectului, iar câteva din ele forma unor litere 3D.

* Conform experţilor fotografi pe care i-am consultat, motivul pentru care literele sunt vizibile în unele fotografii şi nu şi în altele se datorează diferenţelor în profunzimea câmpului, ca urmare a diferitelor condiţii de iluminare şi setărilor de apertură alese de fotografi.

* Sunt câteva fotografii 3D ale giulgiului în zona gâtului care, dacă sunt privite cu ajutorul ochelarilor 3D, pot fi observate 3 litere care plutesc. Acestea sunt în aramaică sau ebraica veche – ayin, aleph şi nun.

blank

* Apoi, am consultat tot experţii de limbă ebraică şi aramaică; în ebraică cele 3 litere au semnificaţia de „oaie mică” / „capră mică”. În limba aramaică, acest cuvânt se pronunţă „an” şi înseamnă „miel”.

Foarte interesant… a nu se uita că în Biblie, Iisus este numit „mielul lui Dumnezeu”, conform Ioan 1:29: „A doua zi a văzut Ioan pe Iisus venind către el şi a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii”. Dacă pe giulgiu s-a descoperit cuvântul „miel” în limba ebraică veche / aramaică (cea vorbită pe timpul lui Iisus), asta înseamnă că acel giulgiu poate fi chiar unul autentic…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu