A fost descoperit cel de-al 13-lea craniu de cristal… Am scăpat de Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012!

10.128 vizualizari

Aşa cum a semnalat şi revista „Mysteries”, jurnalistul elveţian Luc a găsit un craniu de cristal în mansarda unei case din Bavaria, fiind ascuns într-o cutie veche de lemn. Craniul descoperit are 12 kilograme şi măsoară 17,5 cm înălţime şi 21 cm lungime.

De secole întregi, misterioasele cranii de cristal i-au uimit pe cei pasionaţi. Până acum erau cunoscute 12 cranii; ultimul găsit de jurnalistul elveţian ar fi al 13-lea craniu. Se presupune că aceste cranii ar proveni din fostele civilizaţii din America Centrală şi de Sud, acolo unde preoţii mayaşi sau azteci le aduceau cu ei în ritualuri religioase. Conform legendei, toate cele 13 cranii de cristal vor crea împreună o nouă lumină pe data de 21 decembrie 2012, atunci când calendarul mayaş anunţă sfârşitul lumii, şi astfel Apocalipsa va putea fi evitată.

Istoria celui de-al 13-lea craniu de cristal

Craniul de cristal recent găsit făcea parte dintr-o listă de 35 de comori ce au fost transportate în secret, la ordinele lui Hitler şi Himmler, înainte de sfârşitul celui de-al doilea război mondial, în Strakonice (Boemia de Sud, actuala Republică Cehă). În lista de transport, la nr.14 apare craniul de cristal, din „colecţia Rahn”. Se ştie că acest craniu a aparţinut cercetătorului Otto Rahn, care, printre altele, s-a alăturat naziştilor în căutarea Sf. Graal.

Sursa: Bild.de

P.S. Totuşi, cercetătorii sunt sceptici cu privire la autenticitatea acestor cranii. Astfel, un studiu din anul 2009 publicat de revista Journal of Archaelogical Science (https://www.lovendal.ro/wp52/cele-12-cranii-de-cristal-mayase-sunt-false/) se arată faptul că toate craniile de cristal au fost tăiate şi polizate cu instrumente din secolul al XIX-lea, ceea ce demonstrează că ele nu au fost creaţia vechilor civilizaţii aztece sau mayaşe. Cine ştie care e până la urmă adevărul…