O navă-mamă gigantică, de peste 1 km diametru, a fost filmată în Columbia! În aceeaşi perioadă când se lansa filmul „Ziua Independenţei 2”, în care apare tot o navă-mamă extraterestră… Coincidenţă?


OZN ColumbiaMai ţineţi minte cum în filmul „Independence Day” (sau „Ziua Independenţei”), cum extratereştrii vin să atace Terra cu o navă-mamă gigantică?

Ei bine, o navă asemănătoare a fost observată în Columbia, în oraşul Cartagena. Ea e mascată de o formaţiune noroasă, dar e aproape perfect sferică ca totul să fie doar o coincidenţă. Videoclipul a fost filmat pe 30 iunie 2016, în apropierea „zilei independenţei” a Statelor Unite (4 iulie) şi, culmea, în aceeaşi perioadă când în cinematografele din întreaga lume se lansa noul film „Independence Day 2: Resurgence”, în care revine nava-mamă extraterestră. Să fie toate o coincidenţă?

Citez din descrierea videoclipului de pe contul de YouTube:

„Un nor impresionant a fost văzut în mișcare deasupra orașului Cartagena. Fenomenul din cer, care a provocat euforie pentru mii de oameni din Cartagena (Columbia) în după-amiaza zilei de 30 iunie 2016, a fost filmat de Cristian David Ramos Martinez.

Unii utilizatori ai reţelelor sociale cred că ar putea fi un OZN gigant de tip navă-mamă, care s-a camuflat printre nori. Mai multe imagini au fost share-uite în rețelele sociale, unii spunând că e vorba de Photoshop, dar mai târziu, când au fost publicate mai multe videoclipuri ale acestui fenomen spectaculos pe cerul Cartagenii, s-a dovedit că fenomenul a fost adevărat.

Este un fenomen atmosferic natural? Cauzat de HAARP? Sau un OZN gigant camuflat printre nori?”

Aştept şi părerile voastre…

OZN Columbia 1

OZN Columbia 2

OZN Columbia 3

 


Lasă un comentariu