O navă-mamă gigantică, de peste 1 km diametru, a fost filmată în Columbia! În aceeaşi perioadă când se lansa filmul „Ziua Independenţei 2”, în care apare tot o navă-mamă extraterestră… Coincidenţă?


OZN ColumbiaMai ţineţi minte cum în filmul „Independence Day” (sau „Ziua Independenţei”), cum extratereştrii vin să atace Terra cu o navă-mamă gigantică?

Ei bine, o navă asemănătoare a fost observată în Columbia, în oraşul Cartagena. Ea e mascată de o formaţiune noroasă, dar e aproape perfect sferică ca totul să fie doar o coincidenţă. Videoclipul a fost filmat pe 30 iunie 2016, în apropierea „zilei independenţei” a Statelor Unite (4 iulie) şi, culmea, în aceeaşi perioadă când în cinematografele din întreaga lume se lansa noul film „Independence Day 2: Resurgence”, în care revine nava-mamă extraterestră. Să fie toate o coincidenţă?

Citez din descrierea videoclipului de pe contul de YouTube:

„Un nor impresionant a fost văzut în mișcare deasupra orașului Cartagena. Fenomenul din cer, care a provocat euforie pentru mii de oameni din Cartagena (Columbia) în după-amiaza zilei de 30 iunie 2016, a fost filmat de Cristian David Ramos Martinez.

Unii utilizatori ai reţelelor sociale cred că ar putea fi un OZN gigant de tip navă-mamă, care s-a camuflat printre nori. Mai multe imagini au fost share-uite în rețelele sociale, unii spunând că e vorba de Photoshop, dar mai târziu, când au fost publicate mai multe videoclipuri ale acestui fenomen spectaculos pe cerul Cartagenii, s-a dovedit că fenomenul a fost adevărat.

Este un fenomen atmosferic natural? Cauzat de HAARP? Sau un OZN gigant camuflat printre nori?”

Aştept şi părerile voastre…

OZN Columbia 1

OZN Columbia 2

OZN Columbia 3

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO