Sonda spaţială japoneză Hitomi a fost pierdută dintr-o „eroare umană”! Dacă ea a fost distrusă de forţe invizibile care nu doresc ca omenirea să cunoască adevărul despre găurile negre?


HitomiAgenţia Spaţială Japoneză (JAXA) a trimis anul acesta o sondă spaţială, Hitomi, pentru a studia procesele energetice ale Universului, în special găurile negre. Sonda a fost lansată pe 16 februarie 2016 şi părea să fie unul dintre marile succese ale anului acesta în domeniul astronomic.

Şi totuşi…. ceva ciudat s-a întâmplat, iar în martie 2016 sonda japoneză a fost pierdută definitiv în spaţiul cosmic. Ce s-a întâmplat, de fapt? Prima dată, s-a sugerat că satelitul este posibil să fi intrat în coliziune cu un „gunoi spaţial”, în timp ce tehnicienii au sugerat că unul dintre propulsoarele de la bord s-ar fi defectat.

Noile date publicate de JAXA indică faptul că problema a fost de fapt, cel mai probabil, o eroare umană. O problemă care aparent a rezultat din programarea software-ului sistemului de control al sateliților, lucru care a condus la pierderea controlului satelitului, ceea ce a dus la distrugerea panourilor solare atașate pe ambele părți ale corpului principal al satelitului. Acest lucru a făcut ca Hitomi să-şi piardă sursa de energie primară.

Există însă speculaţii ale conspiraţioniştilor care cred că nava Hitomi a fost distrusă de extratereştri sau de alte forţe necunoscute care nu doresc ca omenirea să cunoască adevărul despre găurile negre sau alte mistere care controlează acest Univers…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO