Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

7 poze rare şi uluitoare ale geniului omenirii, Nikola Tesla

  •  
  •  
  •  
  •  

blankGeniul Nikola Tesla este de necontestat, dar ceea ce îl separă atât de mult de alte figuri celebre este umanitatea lui, dorința lui de a face bine umanităţii. El nu a fost interesat în a face bani. Oricum, Tesla rămâne unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de știință din istoria umanităţii. De la „energia liberă” până la „farfuria zburătoare”, invenţiile lui Tesla au provocat stupoare şi au ameninţat marile corporaţii care s-au văzut în ipostaza pierderii marilor profituri.

Cea mai importantă contribuție științifică a lui Tesla este sprijinul său pentru știința non-materială, ceva ce este încă ridiculizat în ziua de azi. El a spus următoarele: „dacă știința de azi va începe să studieze fenomenele non-fizice, se vor face mai multe progrese într-un deceniu decât în ​​toate secolele anterioare ale existenței sale“.

Oamenii de ştiinţă se concentrează în special asupra materiei (protoni, electroni, fotoni, sau orice altceva care are o masă), dar oare ei nu înţeleg faptul că ea nu este singura realitate? De ce nu se pune un accent uriaş şi pe rolul sistemelor non-fizice, cum ar fi conștiința, sau interacțiunea acestora cu sistemele fizice (materiale)?

În final, iată în continuare câteva fotografii rare cu Tesla, în ipostaze mai puţin cunoscute publicului larg, şi comentariile aferente.

1) Tesla în 1899, la uşa laboratorului său din Colorado Springs.

blank

2) Tesla făcând experimente cu voltaj înalt:

blank

3) Tesla stând în faţa unuia din generatoarele sale:

blank

4) Tesla şi una din invenţiile sale din 1916:

blank

5) Tesla muncind în biroul său din 8 West 40th Street, în 1916:

blank

6) Tesla arătând invenţia sa: un bec umplut cu gaze, undeva în anii 1890:

blank

7) Tesla făcând un experiment, ţinând mână o lampă, aflată la câţiva metri de generator, dar care continua să strălucească. Fotografie din 1898.

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu