Agenţia Spaţială Europeană a fotografiat o navă spaţială gigantică, de 100 km diametru, în spatele asteroidului 21 Lutetia, pe care a încercat s-o ascundă publicului?


În octombrie 2016, Scott C. Warring, cunoscutul blogger care se ocupă de dezvăluirile unor OZN-uri în întreaga lume, anunţa o descoperire extraordinară realizată într-una din fotografiile dată publicităţii de către ESA (Agenţia Spaţială Europeană).

ESA pur şi simplu a încercat să ascundă prezenţa unui imens obiect neidentificat extraterestru (o posibilă navă spaţială gigantică) în apropiere de 21 Lutetia, un asteroid localizat în centura de asteroizi situată între Jupiter şi Marte. Cum Lutetia are circa 100 de km diametru, se pare că şi giganticul obiect extraterestru acoperit ar avea aceeaşi dimensiune: 100 de kilometri, ceea ce-l face cu adevărat monstruos!

Scott C. Warring nu a încercat altceva decât să lumineze o fotografie publicată de către ESA, întrucât aceasta părea prea întunecată. Vedeţi mai jos cum arăta poza dată publicităţii:

La iluminarea fotografiei, bloggerul avu marea surpriză să descopere ceva incredibil: nişte artefacte fotografice, care seamănă cu un OZN dreptunghiular gigantic aflat în spatele asteroidului, în momentul în care sonda spaţială Rosetta a făcut fotografia.

Scott C. Warring este convins că ESA a văzut acest OZN, pe care l-a acoperit cu negru înainte de a da publicităţii fotografia, însă nu şi-a dat seama că cineva va observa acest lucru.

Într-adevăr, oricine va lua această fotografie de pe site-ul ESA (http://www.esa.int/spaceinimages/Images/2014/07/Farewell_Lutetia), şi va încerca s-o ilumineze, va observa că Agenţia Spaţială Europeană a încercat să mascheze zona din spatele asteroidului.

21 Lutetia a fost descoperit pe 15 noiembrie 1852 de către Hermann Goldschmidt, în timpul observațiilor făcute de pe balconul apartamentului său din Paris. La 10 iulie 2010, sonda spațială europeană Rosetta a trecut la o distanță de 21 km de Lutetia, la o viteză de 15 km/s, pe drumul spre cometa 67P / Ciuriumov – Gherasimenko, unde a ajuns în 2014.

ATENŢIE! Imaginea de la începutul articolului nu are nimic de-a face cu fotografia ESA, având doar un caracter ilustrativ.


Lasă un comentariu