Asta profeţie adevărată: Nostradamus a prezis cum un simplu călugăr va ajunge în viitor papă


Nostradamus a fost un faimos profet din secolul al XVI-lea, care a prevăzut multe din evenimentele care au avut loc în viitor. Mulţi care i-au analizat faimoasele catrene susţin că au descoperit tot felul de profeţii pe care Nostradamus le-ar fi făcut cu privire la evenimente majore din istoria omenirii, ca de exemplu Revoluţia franceză din 1789, primul şi cel de-al doilea război mondial. Însă totul este interpretabil…

Dar, pe de altă parte, puţini ştiu că Nostradamus a fost un profet mai bun şi mai clar pentru evenimente din viitorul apropiat, care s-au întâmplat chiar în timpurile sale.

De exemplu, Nostradamus, în timp ce se afla în Italia, unde fugise de Inchiziţie, a întâlnit un grup de fraţi franciscani, pe care îi salută. Atunci când îl zări pe tânărul călugăr cu ochi negri, Gelice Peretti, Nostradamus căzu în genunchi. Un călugăr îl întrebă de acest omagiu, iar Nostradamus în răspunse: “Trebuie să îngenunchez în fata Preasfinţiei Sale”.

Interesant este faptul că acest salut era rezervat doar Papei. Peste câţiva ani, acest călugăr deveni cardinal, iar în 1585 fusese ales…papa Pius al V-lea!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock