Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cele 10 profeţii şocante ale lui Nostradamus despre 2015! Radiaţiile vor arde lumea noastră, iar taxele vor dispărea!


nostradamus 2015Nostradamus, născut Michel de Nostredame (1503 – 1566), a fost un farmacist de origine franceză care a anticipat o serie de profeții și le-a publicat într-o carte de renume mondial denumită Profețiile”. Prima ediție a cărții l-a făcut deja celebru la 11 ani înainte de a muri. De atunci, Nostradamus și cartea sa au fost folosite pentru a prezice numeroase evenimente mondiale, cu sute de ani înainte ca acestea au avut loc.

Iată care ar fi previziunile lui Nostradamus pentru anul 2015, aşa cum apar ele pe site-ul mixtopten.com:

1) Diferențele de limbă vor dispărea – Nostradamus vorbeşte despre o maşinărie care va face ca lumea să vorbească aceeaşi limbă. Poate că nu în 2015 se va întâmpla acest lucru, anul viitor fiind doar începutul unei noi tehnologii.

2) Morții vor înviaNu departe de începutul mileniului, atunci când nu va mai fi loc în iad, morţii vor ieși din mormintele lor” – a scris Nostradamus. Aceasta previziune este în concordanţă cu „Apocalipsa lui Ioan”. Totuşi, să fim serioşi, este aproape imposibil ca acest eveniment să se întâmple în 2015.

3) Economia mondială se va prăbuşi. „Cei bogați vor muri de mai multe ori, spune Nostradamus. N-ar fi exclus! Economia mondială e la un pas de prăbuşire, după criza din 2008-2009.

4) Vulcanul Vezuviu va erupe. O erupție majoră a Muntelui Vezuviu s-ar putea întâmpla la sfârșitul anului 2015 sau începutul anului 2016.

5) Oamenii vor trăi peste 200 de ani. Avansurile tehnologice din medicină ar putea extinde viaţa omului până la 200 de ani, aşa cum a profeţit Nostradamus. Lucrul acesta nu se va întâmpla brusc în 2015, dar ar putea fi începutul.

6) Radiaţiile vor arde lumea noastră. Regii vor jefui pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor fi arse de căldură, scrie profetul francez. Acesta este un avertisment distrugerea pădurilor tropicale va duce la apariţia unei găuri în stratul de ozon, expunând Pământul la radiații ultraviolete nocive.

 7) Cutremur major în vestul Statele Unite ale Americii. În 1906, în San Francisco (vestul SUA) a avut loc un cutremur devastator, care a distrus 80% din oraş şi a omorât 3.000 de oameni. Să fie acesta cutremurul la care s-a referit Nostradamus, sau va mai avea loc unul asemănător în 2015?

8 ) Oamenii vor învăța să vorbească cu animalele. Nostradamus scrie „Porcul va deveni frate cu omul.” Vor învăţa oamenii să comunice telepatic cu animalele de companie în 2015?

9) Toate taxele vor fi eliminate în lumea occidentală. Profetul francez scrie: Oamenii vor refuza să plătească impozit regelui.” Oare vor avea loc revolte mari în Occident, care va face ca haosul să se instaleze? Oricât mi-aş dori să nu plătesc taxe, ştiu totuşi că acestea sunt obligatorii pentru a nu cădea în anarhie.

10) Părinţii vor avea nevoie de licenţe. Zilele în care oricine ar putea avea un copil vor deveni de domeniul trecutului, spune Nostradamus. Nu ştiu dacă în 2015, dar şi eu cred că suprapopularea îi va obliga pe oameni să nu mai facă copii când vor ei, ci numai dacă vor avea acordul autorităţilor.


Lasă un comentariu