Posesiune demonică masivă! În Peru 100 de elevi sunt posedaţi de diavol, după ce au deschis nişte portaluri interdimensionale!


Peru posesiune demonicaŞtirea de mai jos vă poate părea a fi una şocantă, dar totuşi ea este reală. Să fie vorba de o halucinaţie în masă sau chiar malefice entităţi interdimensionale încep să atace grupuri de oameni?

Dar, despre ce e vorba? Un bizar film ne prezintă aproape 100 de elevi din nordul Peru-ului care par a fi „posedaţi de diavol”. De fapt, studenții au halucinații terifiante cu un bărbat înalt, îmbrăcat în negru, care încearcă să-i omoare în ceea ce a fost numit drept „caz de posesie demonică de masă”.

După izbucnirea „posedărilor demonice”, aproape 80 de studenți ai Şcolii Elsa Perea Flores din Tarapoto au fost trataţi în spitalele din apropiere. Potrivit localnicilor, școala a fost construită pe un cimitir și, în plus, unii dintre elevi s-au jucat cu o „masă Ouija”, o practică prin care sunt chemate spiritele interdimensionale, lucru care a avut ca rezultat o „interferență demonică”.

Evenimentul paranormal din Peru, care a început pe 29 aprilie 2016, este în prezent investigat de către autorități.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock