Posesiune demonică masivă! În Peru 100 de elevi sunt posedaţi de diavol, după ce au deschis nişte portaluri interdimensionale!


Peru posesiune demonicaŞtirea de mai jos vă poate părea a fi una şocantă, dar totuşi ea este reală. Să fie vorba de o halucinaţie în masă sau chiar malefice entităţi interdimensionale încep să atace grupuri de oameni?

Dar, despre ce e vorba? Un bizar film ne prezintă aproape 100 de elevi din nordul Peru-ului care par a fi „posedaţi de diavol”. De fapt, studenții au halucinații terifiante cu un bărbat înalt, îmbrăcat în negru, care încearcă să-i omoare în ceea ce a fost numit drept „caz de posesie demonică de masă”.

După izbucnirea „posedărilor demonice”, aproape 80 de studenți ai Şcolii Elsa Perea Flores din Tarapoto au fost trataţi în spitalele din apropiere. Potrivit localnicilor, școala a fost construită pe un cimitir și, în plus, unii dintre elevi s-au jucat cu o „masă Ouija”, o practică prin care sunt chemate spiritele interdimensionale, lucru care a avut ca rezultat o „interferență demonică”.

Evenimentul paranormal din Peru, care a început pe 29 aprilie 2016, este în prezent investigat de către autorități.

 


Lasă un comentariu