Site de secrete, stiinta si metafizica

Un astrofizician a elaborat o teorie care arată că astrologia şi destinul sunt adevărate

25 24

Astrofizicianul Peter Seymour, de la Universitatea din Plymouth, a încercat să conceapă o teorie privind modul în care planetele ar putea exercita o influenţă asupra destinului uman. După părerea lui, sistemul solar este o complexă reţea de câmpuri şi rezonanţe magnetice. Soarele, Luna şi planetele îşi transmit efectele asupra noastră prin intermediul semnalelor magnetice. Se ştie că magnetismul, subliniază el, afectează ciclurile biologice ale multor fiinţe de pe Pământ, inclusiv pe cele ale oamenilor.

Planetele, sugerează Seymour, determină fluctuaţii ale gazelor din Soare, creând astfel petele solare. Aceste emisii de particule străbat spaţiul interplanetar şi ating în cele din urmă magnetosfera terestră, zguduind-o ca pe un clopot. Diversele semnale magnetice, consideră cercetătorul, sunt percepute apoi de reţeaua neuronală a fătului în uterul matern, „prevestind naşterea copilului”.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie