Într-unul din cele mai bântuite locuri din Marea Britanie, Biserica Knowlton, o femeie a surprins noaptea o fantomă albastră cu un copil în braţe


fantoma Marea BritanieO familie a surprins ceea ce pare a fi o fantomă pe camera video, atunci când se afla într-o vizită într-unul din locurile cele mai paranormale din regiunea Dorset (Marea Britanie), scrie cotidianul Daily Echo. Cunoscută mai ales pentru ruinele celebre ale Bisericii Normande şi a relicvelor păgâne asociate ei, Knowlton este privit ca unul dintre cele mai bântuite locuri din Dorset.

Stacey May, martora evenimentului bântuirii, a descris spectrul văzut pe 27 iulie 2013 drept o „figură fantomatică cu o strălucire albastră”, atunci când se afla cu familia sa pe ruinele Bisericii Knowlton: „N-am văzut nimic când eram acolo, şi nici nu am simţit vreo prezenţă. Doar când ne-am uitat mai târziu la filmare, am observat fantoma. În video, se poate observa clar o lumină albastră şi o figură care ‘alunecă’ pe ecran şi care devine din ce în ce mai mare. Pentru mine, această filmare este dovada 100% că acolo există ceva paranormal.”

Stacey a vizitat ruinele bisericii împreună cu logodnicul ei, John Dennis, cu fiica acestuia de 13 ani, Amber şi împreună cu o prietenă, Beth Davies. Ei au pus videoclipul pe Facebook şi au atras foarte mult atenţia tuturor. Martora principală, Stacey, mai declară că videoclipul nu a fost deloc editat, iar cititorii de pe Facebook au avut diferite păreri: unii spun că e vorba de o fantomă ce ţine un copil, alţii că e vorba de un spectru având capul turtit.

Videoclipul poate fi văzut AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock