Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Putem vedea extratereştrii doar dacă ne drogăm! Vechea civilizaţie umană a fost creată de “extratereştrii din hiperspaţiu” care au oferit sfaturi şamanilor drogaţi!

207

extraterestri interdimensionaliÎn 1995, a avut loc o conferință organizată la Fribourg (Elveţia), pe tema OZN-urilor şi extratereştrilor. La această conferinţă a participat şi controversatul scriitor american Terence McKenna, care a avenit cu o teorie extrem de interesantă pe această temă. Astfel, McKenna credea că OZN-urile sunt reale, dar nu sunt maşini fizice; noi, oamenii, trebuie să ne folosim minţile pentru a explora şi răspunde la întrebarea existenţei extratereştrilor. Şi pentru a afla răspunsul, trebuie să folosim substanţe halucinogene, cum este DMT (dimetiltriptamina).

McKenna a ajuns la această concluzie după ce a studiat mulţi ani de-a rândul drogurile halucinogene folosite în diverse tradiţii şamanice din America de sud. Substanţa care i-a atras cel mai mult atenţia este “oo-koo-he”, ce conţine DMT (care este o substanţă produsă natural de creierul nostru). De aceea, McKenna credea că e ceva eronat a numi DMT drept o substanţă halucinogenă, din moment ce are rolul de a produce fenomene pe care ştiinţa medicală modernă nu le înţelege, dar care le etichetează ca fiind “halucinogene”.

În Amazonia, McKenna a fost el înşişi subiectul unui experiment psihedelic, condus de şamanul local, care l-ar fi pus în contact cu o inteligenţă non-umană, din alte dimensiuni. Până la moartea sa (în anul 2000), McKenna a fost avocatul utilizării drogurilor (în special a halucinogenelor organice, ca ayahuasca, ce conţine DMT), pentru a deschide uşa către alt tărâm, cunoscut ca Tărâmul Zeilor. Totuşi, el a susţinut ca aceste droguri să nu fie folosite de oameni, în masă, ci doar de anumiţi indivizi aleşi cu atenţie, aşa cum nu toţi membrii triburilor amazoniene le folosesc, ci doar anumiţi şamani.

McKenna credea că fenomenul era legat de termenul de “hiperspaţiu” şi că experienţa DMT era similară (dacă nu chiar identică) cu răpirile extratereştrilor, o formă modernă a vechilor povestiri medievale cu zâne, spiriduşi sau îngeri. În cartea sa, “Mâncarea zeilor”, McKenna credea că prin intermediul drogurilor DMT, se poate pătrunde în alte dimensiuni, iar fiinţele aceste “non-umane” din hiperspaţiu au ajutat umanitatea de-a lungul veacurilor, ghidând-o pe calea civilizaţiei. Autorul aduce ca argument extraordinara înţelepciune pe care o întâlnim în vechile monumente antice (de exemplu, piramidele), care au fost inspirate şi asistate de aceste inteligenţe interdimensionale. Aşadar, vechile monumente-minune ale lumii nu au fost construite de extratereştri, ci de oameni, care au primit toate informaţiile necesare de la “extratereştrii invizibili”.

Iată o teorie interesantă, despre care voi mai vorbi în articolele viitoare.

 

 

Orgoni Crystal