Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un mare yoghin dar şi un mare creştin profeţesc că “cele trei zile de întuneric” sunt inevitabile

310

blankParamahansa Yogananda (1893-1952) a fost un celebru guru şi yoghin indian, cel care a introdus meditaţia yoga în rândul occidentalilor, prin faimoasa sa carte “Autobiografia unui yoghin”. Discipolul său, Swami Kriyananda, a scris o carte în care a explicat şi prezentat câteva din profeţiile maestrului său. Unele profeţii se pare că s-au împlinit sau sunt pe punctul de a se împlini:

Profeţii despre criza economică:
“Va avea loc o recesiune mai mare decât în 1929-1933. Banii de hârtie nu vor mai valora nimic. Nu vă păstraţi economiile în bani. Mai bine investiţi-vă economiile în terenuri, locul unde vă veţi putea procura alimente. O parte din economii, trebuie investiţi în aur sau argint (…) Trebuie să fie o revoluţie. Va fi una.”

Profeţii despre mediu. Yogananda a avertizat despre existenţa unui mare cataclism, deşi nu a precizat dacă va fi unul artificial sau realizat de mâna omului:
“În 100 de ani, Boston-ul va avea un climat tropical” (n.t. Boston-ul e un mare oraş american, situat într-o zonă temperată, cu ierni reci şi veri răcoroase) (…) Va avea loc o schimbare a polilor (…) Nici nu ştiţi ce cataclism teribil se apropie.

Profeţii politice:
– a avertizat despre răspândirea comunismului, iar în anii 1970 ar putea izbucni cel de-al treilea război mondial; acesta însă va putea fi oprit, dacă vom alege acest lucru.
– China va prelua controlul asupra Japoniei, iar când se va întâmpla acest lucru, va fi un alt război mondial.
– Va exista multă violenţă în Orientul Mijlociu.

Profeţii despre cele 3 zile de întuneric: Mai ţineţi minte de cele 3 zile de întuneric de care am vorbit anul trecut (2011), în legătură cu cometa Elenin? (https://www.lovendal.ro/wp52/cometa-elenin-va-crea-3-zile-de-intuneric-pe-pamant-intre-26-si-28-septembrie-2011/). Se pare că această profeţie nu se putea întâmpla, întrucât cometa Elenin s-a evaporat când a trecut pe lângă Soare (aşa cum explicam într-un articol ulterior: https://www.lovendal.ro/wp52/am-scapat-de-cele-3-zile-de-intuneric-cometa-elenin-se-va-evapora-cand-va-trece-pe-langa-soare/). Dar a rămas ideea celor “3 zile de întuneric”, ce ar putea fi produse de orice eveniment terestru sau extraterestru. Iată ce a scris Swami Kriyananda, discipolul lui Yogananda, cu privire la cele 3 zile de întuneric:

“Padre Pio, un mare sfânt italian, a prezis că pe pământul nostru se vor coborî în viitor trei zile de întuneric. El a avertizat oamenii să rămână în interior, în acel moment, întrucât atmosfera ar fi foarte periculoasă. Cineva mi-a spus că a citit de o predicţie similară făcută de Paramhansa Yogananda într-una din scrierile sale. Nu am citit personal aceste cuvinte, dar când mă aflam în biserică, într-o zi de duminică, el vorbea despre recesiune. Şi-a întrerupt discuţia, pentru ca, la un moment dat, să strige cu voce tare: “Tu nu stii ce cataclism teribil va veni!”

Copiilor vizionari de la Garabandal li s-a spus, de asemenea, de către Fecioara Maria că vor fi trei zile de întuneric. Şi în timpul apariţiilor de la Medjugorje, Fecioara Maria a avertizat, de asemenea, că vor fi trei zile de întuneric. Care ar putea fi cauza unui astfel de eveniment? N-ar putea fi vorba de eruptii vulcanice violente, pentru că efectul unui asemenea eveniment ar dura ani, şi nu doar trei zile. Ar putea fi oare vorba de un corp ceresc care ar lovi Pământul cu o asemenea violenţă încât ar putea opri din rotaţie Pământul temporar? (…) Am mai citit teorii care prevăd un impact al unui corp ceresc cu Luna, aruncând astfel nori de praf în spaţiu ce ar obstrucţiona lumina Soarelui să mai ajungă pe Pământ (…) Nu ştiu ce va fi, dar sunt convins că ceva teribil se va întâmpla”.

Orgoni Crystal