Pe cerul Marii Britanii au apărut nişte nori ciudaţi, asemenea unor baloane, de parcă extratereştrii se pregăteau să aterizeze


nori ciudati in AngliaDe pe site-ul britanic Express.co.uk aflăm de prezenţa unor ciudate formaţiuni de nori tip-balon pe cerul Marii Britanii. Citez din ştire:

Cerul de deasupra localităţii Telford s-au umplut cu nori întunecaţi, care s-au transformat în gri şi au luat forma unor baloane, sugerând astfel sosirea unor extratereştrilor. Incredibilii nori i-au uimit pe privitori, care şi-au pus întrebări privind existenţa lor şi cum s-au format. De fapt, norii, cunoscuţi sub denumirea de „mammatus cu puţine buline” au formă de alveolă şi erau plini de grindină şi ploaie. Conform meteorologilor, norii au creat o mare furtună care s-a abătut asupra Marii Britanii în timpul weekend-ului. Norii sunt asociaţi cu puternice furtuni, care, uneori, apar în timpul verii, şi care reprezintă un semn al unor cantităţi imense de vapori de apă.

Phil Spencer, un şofer de camion din Telford, a fost şi el uimit de brusca schimbare a vremii: „Mă duceam către Morrisons, când am observat aceste forme ciudate şi minunate pe cer. Nu a durat decât 5 sau 10 minute, până când aceşti nori pur şi simplu au dispărut, aşa cum au apărut”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock