În sfârşit o veste bună! Extratereştrii cenuşii şi reptilienii au fost alungaţi de pe Pământ de Consiliul Andromeda


Într-un interviu exclusiv realizat de ExopoliticsTV, de către Alfred Lambremont Webre cu un ambasador uman la consiliul de guvernare extraterestră, denumit Consiliul Andromeda, se relevă faptul că războiul de eliberare împotriva extratereştrilor cenuşii din Orion şi a reptilienilor Draco (din dimensiunea a 4-a) a fost câştigat de forţele din Consiliul Andromeda în trimestrul 3 al anului 2011, anunţă Examiner.com. Încercarea de ocupare a Pământului, a Lunii şi a planetei Marte de către alianţa cenuşio-reptiliană a luat sfârşit, întrucât aceştia au fost trimişi printr-o poartă stelară în marginile îndepărtate ale Universului. Se pare însă că au mai rămas câteva forţe izolate de cenuşii şi de reptilieni în jurul capitalei americane, Washington D.C.

Ambasadorul uman la Consiliul Andromedei i s-a oferit numele andromedan de „Tolec”. Tolec, în interviul său de pe ExopoliticsTV, Tolec pretinde că a fost contactat pentru prima oară în anul 1993 de către un comandant andromedan, care i-a oferit posibilitatea de a efectua 3 călătorii în timp, în anii 1840 în vestul sălbatic al SUA. El spune că primeşte informaţii de la Consiliul Andromedei sub 5 forme: comunicare telepatică, scriere automată, comunicare în vise, viziuni şi călătorii interdimensionale. Conform lui Tolec, Consiliul Andromeda are un număr de „biosfere” sau nave spaţiale sub formă sferică, care staţionează în jurul Pământului. Fiecare biosferă are 26 de etaje şi un personal de 50.000 de fiinţe.

Tolec mai spune că acest Consiliu Andromeda este format din 12 membri şi cuprinde extratereştri din următoarele stele/planete: Arcturus (planeta Pitolla), Antares (planeta Nikotae), M103 (planeta Legola), Procion (planeta Kaena), Vega (planeta Percula), Capella (planeta Pershea), Polaris (planeta Ventra), Sirius A (planeta Toleka), Deneb (planeta Ritol), Tau Ceti (planeta Xeta), Alhena (planeta Degaroth) şi Betelgeuse (planeta Etorth). Tot acelaşi Tolec mai precizează faptul că războiul declanşat de Consiliul Andromedei de eliberare a Terrei, Lunii şi Marte de sub ocupaţia gri-reptiliană ar fi început în anul 1999.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock