Două femei au observat de două ori o creatură de tip „Batman”! De ce ştirile despre aceşti monştri sunt ulterior ascunse?


Un martor susține că un incident ciudat i s-a întâmplat ei și mamei ei, în ianuarie și februarie 2002, în Madison, Wisconsin (SUA), când ea avea doar 6 ani. Se pare că cele două se îndreptau spre casă noaptea și tocmai trecuseră peste un pod, când mama a văzut o creatură de tip „Batman”, zburând spre ei. Martorul spune că era prea tânără pentru a înțelege cu adevărat situația, dar explică ce a spus mama ei despre asta:

„Ea a spus că era opac la culoare, aproape ca o umbră (acest eveniment s-a întâmplat seara, așa că afară era mai întuneric și detaliile erau imposibil de deslușit). Aripile pe care le avea nu băteau, ci doar alunecau în aer. Creatura avea ochi strălucitori roșii și era foarte înspăimântătoare. Îmi amintesc țipătul creaturii.”

Din păcate pentru cele două femei, doar câteva săptămâni mai târziu avea să aibă o altă întâlnire înspăimântătoare cu fiara din altă lume, de data aceasta în propria lor casă. Iată evenimentul povestit:

„Mama era jos și spăla rufele într-o magazie. Acolo, ea văzu o altă creatură asemănătoare unui om-liliac, cu ochi roșii strălucitori ce o priveau drept în faţă. A intrat în panică, a alergat sus și n-a mai coborât NICIODATĂ în acel subsol. Toate rufele u fost lăsate acolo. A fost ultima dată când mama a văzut așa ceva.

La aproximativ 2 sau 3 zile după cel de-al doilea incident, în care a observat această creatură, mama mea a văzut câteva știri despre alte persoane despre care reclamau că au văzut şi ele o creatură foarte  asemănătoare cu ceea ce văzuse mama. Mai târziu, am încercat să căutăm pe Internet știri despre această creatură, dar încă nu am găsit nimic despre ele. Cred că oricine a eliminat aceste articole de știri, încercând să țină observaţiile departe de public, deoarece nu mai există rapoarte oficiale de găsit. Orice ar fi fost, nu părea a fi ceva pământesc”.

Sursa: cartea lui Adam Benedict – Monsters In Print: A Collection Of Curious Creatures Known Mostly From Newspapers”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock