Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Timpul „s-a dizolvat” în apropierea unui obiect zburător misterios verde – cazul „Lake Isabella” din iulie 1973


Imagine generata de Microsoft AI

Cazul următor face parte din arhiva MUFON. 27 iulie 1973: Jack Kane conducea în apropiere de Lake Isabella, California (SUA) la ora 2:10 dimineaţa, când a văzut un obiect de aproximativ 5 metri în diametru și înălțime de 1 metru, care se afla pe marginea drumului, la un unghi de 45 de grade. S-a oprit și și-a concentrat luminile mașinii asupra lui.

O motocicletă venind din cealaltă direcție s-a oprit și ea. Obiectul misterios era de culoare verde. Mașina martorului, motocicleta şi obiectul ciudat au rămas nemişcate. Apoi OZN-ul s-a ridicat încet la 1 metru deasupra pământului şi a început să se mişte deasupra şoselei. Când s-a întâmplat asta, farurile maşinii lui Kane s-au stins, iar radioul mașinii nu mai prindea niciun post. Obiectul s-a deplasat peste drum şi apoi peste canion.

Kane a spus că 3 minute mai târziu, farurile mașinilor s-au aprins din nou și radioul lui a devenit clar. Martorul şi-a continuat drumul către Lake Isabella și a raportat incidentul poliţiei. El declara că obiectul nu făcea zgomot și nu arăta nicio lumină. Era plat pe fund și rotund deasupra. Kane, de asemenea, a mai spus că „ceasul meu de mână s-a oprit la 2:10 A.M. Nu știam că era aproape 4 AM când am ajuns la Lake Isabella”.