Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O profeţie islamică ne prevesteşte sfârşitul lumii atunci când se vor ivi extratereştrii… Nu seamănă cu profeţia francezului din 1980?

317

blankAm găsit pe net o carte denumită “Epoca Apariţiei” de Korani, ce reprezintă de fapt o colecţie de profeţii islamice de-a lungul timpului. Cartea poate fi citită şi downloadată în limba engleză de pe acest site: epochofappearance.persiangig.com. Citind această carte, printre altele, mi-a atras atenţia un mic fragment:

“După cucerirea lumii de către Imam, şi integrarea tuturor guvernelor lumii ca un singur stat islamic, Imamul începe să-şi atingă scopurile divine în diverse domenii şi va încerca să obţină o bunăstare materială şi o prosperitate pentru toţi, răspândind cunoştinţele şi conştiinţa religioasă pentru toţi oamenii din întreaga lume (…)

De asemenea, la acea vreme, porţile universului se vor deschide frecvent către locuitorii altor planete, dar, şi pentru unele fiinţe umane venite din cer către pământ, acest lucru fiind considerat a fi un miracol şi un fenomen pentru oameni. În timpul Imamului, şi unii profeţi şi imami vor reveni pe pământ şi vor trăi atât timp cât va voi Cel Atotputernic. Şi aceasta este un semn al învierii şi al Judecăţii de Apoi.”

Trei lucruri interesante mi se par din acest fragment:

(1) Profeţia islamică vorbeşte de un singur stat, ceea ce mă duce la visul Illuminati de crearea a unei singure naţiuni şi guvernări. Aceasta înseamnă că Illuminati şi francmasonii s-au inspirat din islamism, de au acelaşi scop.

(2) E curios cum de un text islamist vorbeşte de existenţa extratereştrilor.

(3) În apropierea Judecăţii de Apoi, deci a Apocalipsei, vor apărea extratereştrii. Asta mi-aduce aminte de celebrul profet francez din 1980 (https://www.lovendal.ro/wp52/incredibilul-profet-francez-din-anul-1980-ne-avertizeaza-ca-in-2012-umanitatea-va-disparea/) care ne povestea că sfârşitul lumii e legat de venirea extratereştrilor. Pot fi legate într-un fel cele două profeţii?

Orgoni Crystal