Un fost agent al organizaţiei secrete Majestic 12 ne explică în toate detaliile cum arată trupul extratereştrilor! Aceştia deţin un cristal octogonal prin care pot vedea trecutul omenirii!

 • 301
 •  
 •  
 •  
  301
  Shares

extraterestru 71Majestic 12 (sau MJ-12) este o comisie specială  şi secretă la nivelul guvernului american, creată în 1947 de către preşedintele american Harry Truman şi care avea ca scop investigarea activităţii OZN-urilor (citeşte mai mult pe Wikipedia). MJ-12 era un grup care activa pentru stabilirea modului de abordare a activităţilor extraterestre, în cazurile de contact sau alte activităţi ale OZN-urilor pe teritoriul Statelor Unite. Una din sarcinile lor era dezvoltarea ştiinţifică, dar scopul principal era să urmărească toate informaţiile care apăreau în legătură cu OZN-urile şi să analizeze aceste date atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi în vederea perfecţionării tehnologiei americane. Din MJ-12 ar face parte preşedintele şi vicepreşedintele SUA, directorul CIA, directorul NSA, precum şi alte persoane. Sediul MJ-12 se află la Naval Observatory din Washington, DC.

În excepţionalul documentar „UFO Cover-Up?: Live!”, apărut în 1988 (şi care îl puteţi vedea în întregime pe YouTube! – vedeţi linkul de la finalul articolului), am extras dezvăluirile făcute de un „Falcon”, unul din agenţii ce a lucrat în cadrul lui MJ-12. Dacă sunt adevărate, dezvăluirile făcute de Falcon sunt cu adevărat explozive. Citez din relatările sale:

* Ceea ce m-a intrigat cel mai mult în experienţa mea cu extratereştrii a fost, cred, un cristal octagonal care, în momentul în care era luat în mână de un extraterestru şi era privit de o altă persoană, înfăţişa imagini. Acestea puteau fi de pe planeta străinului sau puteau fi imagini ale Pământului de acum multe mii de ani.

* Din filmele şi din casetele video pe care le-am văzut, precum şi din datele obţinute din examinările medicale, reiese că extratereştrii sunt fiinţe cu o înălţime de circa 1 metru. Ochii lor sunt extrem de mari, cam în stilul ochilor insectelor. Pleoapele sunt duble, probabil pentru că aceste fiinţe sunt născute pe o planetă dintr-un sistem solar binar. Zilele sunt extrem de luminoase, probabil de două, trei ori mai luminoase decât pe Pământ, cred. În locul unde trebuie să se afle nasul au doar două deschizături. Nu au dinţi aşa cum îi cunoaştem noi: în locul lor există un fel de gingie foarte groasă şi rezistentă. Organele lor interne sunt extrem de simple. Au un organ care conţine ceea ce noi am numi inima şi plămânii; un sac pulmonar care îndeplineşte funcţiile inimii şi plămânilor noştri. Sistemul lor digestiv este chiar simplu. Dejecţiile lor sunt numai lichide, nu şi solide… Structura pielii este extrem de elastică şi dură, întărită probabil din cauza celor doi sori. Au câteva organe de bază. Creierul lor este mult mai complex decât al nostru: are câţiva lobi diferiţi de ai noştri. Dacă ochii noştri sunt controlaţi de partea posterioară a creierului, ai lor sunt controlaţi de cea anterioară. Auzul lor este net superior celui omenesc, aproape mai bun decât al unui câine, iar urechile sunt nişte zone mici de o parte şi de alta a capului. Mâinile lor nu au degetele mari – patru degete, fără cel mare. Au picioarele mici, ca nişte labe.

* Organele genitale ale extratereştrilor: există masculi şi femele. Femelele au organele genitale asemănătoare cu ale femeilor noastre. Există o oarecare diferenţă la nivelul ovarelor. Iar rinichii şi vezica urinară formează un singur organ. Pe acolo se elimină dejecţiile. Mai au un organ – nu ştiu dacă savanţii noştri au determinat la ce foloseşte, dar eu cred că transformă dejecţiile solide în lichide… Nu au nevoie de prea multe lichide. Transformă toată mâncarea pe care o înghit în lichide. Organismul extrage lichidele din mâncare… dar sunt capabili să mănânce câteva alimente de bază – legume şi fructe – pe care le folosim şi noi. Cred însă că au probleme în digerarea alimentelor pe bază de carne, şi nu cred că pe planeta lor consumă carne.”

* Perioada medie de viaţă a extratereştrilor este estimată la aproximativ 300 – 400 de ani. Au un coeficient de inteligenţă IQ peste 200; sunt religioşi, dar religia lor este «universală». Ei cred în Univers ca fiind Fiinţa Supremă. Extratereştrii iubesc muzica – toate tipurile de muzică – mai ales cea tibetană veche.

* Extratereştrilor le plac legumele. Iar felul lor de mâncare preferat este îngheţata – mai ales cea de căpşuni.


 • 301
 •  
 •  
 •  
  301
  Shares

Lasă un comentariu