Într-o carte ni se dau detalii fabuloase despre posibila viaţă ascunsă din Pământul interior: 12 rase superioare de locuitori, piramide de lumină, Muntele de Safir şi multe altele…


În 2014, cercetătorii au descoperit că există un ocean imens sub suprafața planetei noastre (vedeţi articolul Un ocean ascuns se află adânc în mantaua interioară a Pământului! L-au descoperit oamenii de ştiinţă! Când o să se recunoască faptul că interiorul Pământului este plin de viaţă şi locuibil?). Un an mai târziu, în 2015, cercetătorii au stabilit că peste 70% din căldura Pământului provine din centrul său. Ce înseamnă acest lucru pentru teoria Pământului gol şi locuibil (“Hollow Earth”)? Este posibil ca descoperiri de genul acesta să susțină existența unei lumi misterioase, situate adânc sub suprafața planetei noastre? Există unii cercetători care cred că teoria Pământului gol şi locuibil este mai mult decât un mit, poate fi un adevăr!

În continuare, vă prezint fragmente dintr-o carte în care se susţine existenţa unei vieţi inteligente avansate în interiorul Pământului! Iată fragmentele cele mai importante:

* În Pământul interior există plante şi animale diferite de cele de la suprafaţa planetei noastre, dar unele dintre acestea au venit iniţial de la suprafaţă.

* Pământul interior are o frecvenţă superioară celei de la suprafaţa Pământului, ţinând mai mult de frecvenţele dimensionale 4 şi 5, în timp ce suprafaţa Pământului este mai mult pe a 3-a frecventa dimensională.

* Pământul interior are ceea ce este numit Atoma [Soarele central], care este înconjurat de nori de hidrogen. Mai tot timpul este zi, căci mereu are lumină, de diferite tipuri. Către sfârşitul zilei are loc o diminuare a luminii datorată norilor de hidrogen ce înconjoară Atoma.

* Oamenii Pământului interior respiră ceea ce noi am numi energie eterică şi mănâncă mult mai puţin decât noi.

* Viaţa plantelor lor este mai lungă decât la noi, din cauza stimulării mai puternice date de radiaţia soarelui central (Atoma).

* Şase rase pământene originare de la suprafaţa Pământului au migrat în Pământul interior şi s-au combinat cu şase rase galactice pentru a alcătui 12 rase, a 13-a fiind o mare familie formată din combinarea tuturor raselor.

* Locuitorii Pământului interior trăiesc în comuniune cu natura şi lucrează îndeaproape cu regnul vegetal şi animal, cu delfini, balene. Ei au grădini speciale pentru vindecare unde oamenii sunt reechilibraţi.

* De regulă, oamenii de la suprafaţă nu sunt bineveniţi în Pământul interior datorită frecvenţelor sau gândurilor negative ale vizitatorilor. Dacă eşti admis să intri, vei trece printr-un ritual de purificare.

* Pământul interior are o suprafaţă de uscat mai mare în comparaţie cu suprafaţa exterioară a Pământului nostru. Are câţiva munţi, dar nu atât de mulţi. Vârful cel mai înalt al Pământului interior, Muntele de Safir, este un munte de cristal compus din cristale de gheaţă cu densităţi variabile. Serveşte ca punct central de comunicare, ca mecanism de transport şi ca punct de iniţiere în Pământul interior. În apropiere de Muntele de Safir este ceea ce se numeşte Lacul Cupei, care este un punct-cheie de iniţiere.

* Există câteva rase extraterestre din Pleiade printre rasele Pământului interior. Pleiadienii menţin o legătură strânsă cu oamenii Pământului interior.

* Oamenii Pământului interior şi pleiadienii cooperează în construirea diferitelor piramide ale luminii, care ajută la transmiterea mai departe a noilor frecvenţe ale luminii.

* Oamenii Pământului interior au câteva nave spaţiale pe care le folosesc, dar în cea mai mare parte a timpului le ţin în Pământul interior, căci ei ies rareori afară.

* Ei sunt mai avansaţi, deoarece ei se afla în dimensiunile a 4-a şi a 5-a. Cei mai avansaţi oameni din Pământul interior sunt numiţi Iluminaţi; aceste suflete sunt foarte cunoscătoare în învăţăturile ştiinţifice şi spirituale superioare, cum este Cartea lui Enoh.

* Oamenii Pământului interior sunt un pic mai înalţi decât rasele de la suprafaţa Pământului, şi puţin mai transparenţi. Unele rase au venit iniţial de pe Pleiade, altele au venit de pe Orion, şi câteva dintre culturile antice (precum cele ale Atlantidei şi Lemuriei) care au fost la suprafaţa Pământului, au fost integrate acum în triburile Pământului interior.

* Cândva a existat o rasă albastră la suprafaţa Pământului, dar ea s-a stins prin decăderea umanităţii şi prin încrucişarea şi amestecarea cu alte rase. Rasa albastră, care este un factor-cheie de programare genetică în evoluţia noastră planetară, a dispărut de la suprafaţă, dar este încă prezenta în Pământul interior. De aici provin amintirile noastre despre rasele albastre, ideea de sânge albastru sau de nobleţe – de la rasele albastre, deoarece ele erau predominante în Atlantida. Unele rase albastre au venit de pe Sistemul Stelar Sirius, precum şi din Orion, domiciliul lor de origine. Deci există o interacţiune strânsă între rasele albastre şi Pământul interior.

Depinde doar de voi dacă credeţi sau nu aşa ceva…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO