Nave spaţiale misterioase au fost observate de Staţia Spaţială Internaţională în apropierea Pământului…


Sunt impresionante cele mai noi imagini captate de pe canalul de streaming al NASA al Stației Spațiale Internaționale, unde sunt transmise imagini din spațiul cosmic. Ceea ce impresionează cel mai mult sunt ceea ce par a fi formațiuni de OZN-uri și posibile nave spațiale uriașe,  care se mișcă liber prin spațiul cosmic și aproape de Pământ și de Stația Spațială Internațională.

Dacă sunt adevărate şi nu e vorba de artefacte, apariția continuă a acestor grupuri de nave spațiale nu mai este o coincidență – ceva necunoscut se întâmplă în apropierea noastră. Este posibil să se vadă clar structura și forma unora dintre aceste nave spaţiale.

Ce se întâmplă deasupra noastră? De ce aceste presupuse nave spațiale misterioase sunt din ce în ce mai aproape de planeta noastră?

Priviţi mai jos aceste imagini preluate de pe Staţia Spaţială Internaţională… Sunt artefacte? Se pot explica ele cumva? De ce mass-media oficială nu vorbeşte despre ele?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO