A vindecat sute de oameni după ce în creierul ei i-a fost implantat un beţişor foarte subţire? Asta susţine o femeie…


Judy, o americancă din Michigan, avea 46 de ani, atunci când a devenit celebră în lume în urma unui interviu TV. Ea a pretins că a fost răpită de extratereştri. Astfel, într-o seară după ce a adormit, Judy s-a trezit în interiorul unei farfurii zburătoare, culcată pe o masă medicală, în pielea goală. La picioarele ei, stătea o ființă cu pielea de culoare gri, pe care nu putea să o descrie. Apoi a adormit din nou și s-a trezit în patul ei.

Peste câteva zile, tot într-o noapte, s-a trezit pe aceeași masă, iar în jurul ei erau mai mulți umanoizi: unii erau înalți de circa un metru, având pielea de culoare gri, ochi negri strălucitori în formă de migdale, alții erau mai înalți cu circa 30 de centimetri, pielea feței de culoare maronie, iar corpul lor era acoperit cu ceva asemănător solzilor de pește.

După câteva luni, femeia susţine că în craniul ei i-ar fi fost implantat ceva ca un bețișor foarte subțire. Umanoizii i-au explicat că, după acest implant, va avea puteri miraculoase pentru a vindeca oamenii. În craniul ei a fost implantat ceva ca un bețișor foarte subțire. Umanoizii i-au explicat că, după acest implant, va avea puteri miraculoase pentru a vindeca oamenii.

De atunci, Judy ar fi efectuat tratamente la câteva sute de bolnavi, pe care i-a vindecat. Mulți dintre ei aveau boli incurabile. În 1996, femeia ar fi vindecat un bolnav (bărbat) de leucemie. Pentru tratamentele aplicate nu pretinde niciun ban…


Lasă un comentariu