Au americanii nave militare capabile să se protejeze cu un câmp de forţă electromagnetic invizibil, la fel ca în filmul SF „Battleship”?


Mai ţineţi minte filmul SF „Battleship” din anul 2012? În el, forţele extraterestre ajunse pe Pământ reuşesc să înconjoare şi să prindă o parte din flota militară internaţională. Toată această flotă este acoperită de un fel de câmp de forţă electromagnetic, din care navele nu pot să iasă, iar focurile de armă trase n-au niciun efect.

Dacă acest câmp de forţă electromagnetic vi se pare a fi un concept SF, accesibil doar extratereştrilor, se pare că nu e chiar aşa. Astfel, există informaţii secrete conform cărora în timpul exerciţiilor „Parteneriatului pentru Pace” din 1994, desfăşurate în Marea Neagră, navele militare americane nu au putut fi atinse. Şi, în plus, chiar şi obuzele trase asupra lor au fost respinse! Au fost capabili americanii să creeze în jurul navelor lor un câmp de forţă electromagnetic invizibil?

Obuzele trase de ruși, bulgari și turci nu au căzut nici măcar în apropierea țintei (focul a fost ghidat prin radar); marinarii de pe distrugătorul Mărășești au executat ochire la vedere (telemetrie) și, totuși, proiectilele au căzut la mare distanţă de ţintă.

Americanii au demonstrat, cu această ocazie, că sunt capabili să creeze un “scut protector”, care să nu poată fi străbătut de nimeni şi nimic…

Dacă informaţiile prezentate mai sus sunt reale, se demonstrează încă o dată că ceea ce ni se prezintă în filmele SF nu sunt chiar concepte din imaginaţia cuiva…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock