„Bomba” acestor zile: miliardarul globalist Bill Gates divorţează de soţia sa! Există vreun motiv ascuns în spatele acestei decizii?


„Bomba” zilelor acestea vine după ce miliardarul Bill Gates a anunţat că divorţează de soţia sa, Melinda, după 27 de ani de căsătorie, scrie bbc.com. Cei doi s-au căsătorit în 1994 în Hawaii. Ulterior, ei au făcut „şmecheria” pe care mulţi miliardari americani o fac – devin peste noapte „filantropi” – de fapt, o formă mascată de a evita plata taxelor către stat. Cei doi şi-au creat celebra „Fundaţia Bill & Melinda Gates”, prin intermediul căreia îşi impun agenda politică, socială şi de putere, în numele „umanităţii”.

Dar, să revenim la divorţ. De ce o fac cei doi? Oficial, aşa cum au anunţat pe Twitter, pentru că nu s-au înţeles în viaţa de cuplu, chiar dacă au încercat să repare relaţia. Însă, adevărul e că s-ar putea ascunde multe lucruri în spatele acestei decizii.

Una din variante ar fi ca acest „divorţ” să fie unul de faţadă, cei doi încercând să-şi protejeze averea, împărţind-o. Dacă unul din cei doi (de exemplu, Bill) va fi găsit judecat şi găsit vinovat pentru acţiunile sale publice de pe plan mondial (ca, de exemplu, ideea nebunească de a „întuneca” Soarele pentru a lupta împotriva „încălzirii globale” – vedeţi articolul Bill Gates vrea să diminueze lumina Soarelui, injectând mii de tone de cretă în stratosfera Pământului. Primul test are loc în iunie 2021), atunci, chiar dacă ar răspunde cu averea sa pentru pagubele produse omenirii, să-i mai rămână cealaltă avere (cea a „fostei soţii”), cu care să rămână protejat.

E interesant faptul că un un alt miliardar de top, patronul lui Amazon, Jeff Bezos, a divorţat de soţia sa, MacKenzie în anul 2019. Din acelaşi motiv sau există alte motive ascunse ale miliardarilor aceştia pentru care procedează astfel?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO