Simbolul ocult întâlnit într-un palat maiestuos din Bucureşti: dragonul / reptilianul!


În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, Maurice Blank, împreună cu asociatul său, Iacob Marmorosch, au creat cea mai importantă instituţie bancară din România – Marmorosch Blank & Co – cea care a împrumutat statul român în campania Războiului de Independență din 1877-1878. Pe la sfârşitul secolului, Maurice Blank îşi construieşte un monumental palat în Bucureşti – Palatul Maurice Blank, având o suprafaţă de 2.500 metri pătrați construiți, cu 50 de camere și o grădină generoasă decorată cu pini și fântână arteziană.

În 1934, palatul era cumpărat de către avocatul și omul politic Eduard Mirto, care se hotărăşte ca în 1939 să închirieze imobilul pentru Ambasada Statelor Unite – acesta rămânând până în 2011 drept celebrul sediu al Ambasadei SUA.

Arhitectura interioară a palatului este una impresionantă. M-am uitat la fotografiile din interiorul Palatului Maurice Blank realizate de către „Reptilianul” şi am observat (din nou) un simbol pe care l-am întâlnit în reşedinţele marilor familii principiare şi în familiile celor foarte bogaţi: dragonul / balaurul / reptilianul. Ce semnificaţie are acest dragon? Reprezintă el „zeul” la care se închină elita lumii? Sau secretul e faptul că ei înşişi au „sânge albastru” şi au în ei materialul genetic ale acestor reptilieni?


Lasă un comentariu