Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un militar american ne dezvăluie misiunile secrete pe care le-ar avea Armata SUA pe Lună şi pe Ganymede, cel mai mare satelit al lui Jupiter! Există deja contact cu extratereştrii?


Celebrul portal de conspiraţii şi extratereştrii Exopolitics a luat un interviu unui presupus militar american, cu pseudonimul de „JP”, care pretinde că a ajuns pe Lună, pe satelitul lui Jupiter – Ganymede şi în alte locaţii din sistemul solar. Toate aceste misiuni militare ar fi fost secrete, fiind îndeplinite de o coaliţie spaţială internaţională, condusă de SUA.

În acest interviu exclusiv luat de Exopolitics, pe canalul de YouTube, JP discută despre trecutul său, despre motivaţia pentru care a decis să se alăture Armatei SUA, despre misiunile secrete de pe Lună  şi Ganymede, unde s-ar fi întâlnit cu diferite entități extraterestre. El spune că aceşti extratereștri din sistemul nostru solar pot schimba dramatic vieţile militarilor care intră în contact cu fiinţele din alte lumi. JP spune că nu-şi poate devoala identitatea, dar încurajează pe alți membri ai personalului militar american să facă mărturii publice pentru a-și împărtăși propriile experiențe legate de întâlnirile cu extratereştrii.

Editorul canalului de YouTube al lui Exopolitics, Michael Salla, dezvăluie faptul că îl cunoaşte pe JP din 2008 și crede că este foarte sincer, fiind un martor credibil. La sfârșitul interviului luat de Exopolitics, se află un scurt videoclip de 3,5 minute, creat de JP, în care acesta discută despre impactul misiunilor Ganymede asupra persoanei sale și a altor soldați. Iată ce spune militarul anonim în acest scurt videoclip:

* M-am întors acasă de pe satelitul Ganymede, prin intermediul Armatei Americane.

* Bună, numele meu este JP şi cred că mai mulţi militari o să iasă public să vorbească despre experienţa lor cu extratereştrii. A fost greu să părăsesc satelitul Ganymede, pentru că mi-am lăsat acolo o mulţime de prieteni buni, dar şi extratereştri, cu care am fost buni tovarăşi.

* Pe Ganymede am lucrat la mai multe facilităţi; pe acel satelit există viaţă, există un ocean, iar sub gheaţă de acolo se află mai multe facilităţi.

* Oamenii de pe Pământ nu te cred, dar în sistemul nostru solar există mai multe zone în care trăiesc diferite specii extraterestre (…) Când te uiţi de pe nava spaţială şi treci deasupra norilor de pe Jupiter, ştii că sub ele se află mai multe facilităţi şi nave.

* În Armată, faci ce ţi se spune şi nu comentezi nimic, însă, în curând, toate aceste informaţii vor ieşi la suprafaţă.

* Când te afli pe o navă spaţială care se mişcă aproape cu viteza luminii, şi vezi toate planetele, te gândeşti că oamenii de pe Pământ ar trebui să ştie despre toate aceste lucruri.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube – US Army Soldier Blows Whistle on Secret Missions to Ganymede & the Moon

P.S. Şi acum, ştiinţific vorbind… Ganymede este un satelit a lui Jupiter și cel mai mare satelit din sistemul nostru solar. El are un diametru de 5.268 km, fiind cu 8% mai mare decât planeta Mercur. În anii 1970, oamenii de știință de la NASA au bănuit pentru prima dată că Ganymede are un ocean subteran. În anii 1990, misiunea NASA Galileo a zburat pe lângă Ganymede și a găsit indicii ale unui astfel de ocean subteran. În martie 2015, oamenii de știință s-au folosit de măsurătorile cu Telescopul Spațial Hubble, pentru a observa modul în care aurorele s-au deplasat şi au confirmat că Ganymede are un ocean sub suprafața sa. Un mare ocean de apă sărată afectează câmpul magnetic al lui Ganymede și, în consecință, aurora acestuia. Dovezile sugerează că oceanele lui Ganymede ar putea fi cele mai mari din întregul sistem solar. Există unele speculații cu privire la posibila existenţă a vieţii în oceanul subteran al lui Ganymede.


Un comentariu la „Un militar american ne dezvăluie misiunile secrete pe care le-ar avea Armata SUA pe Lună şi pe Ganymede, cel mai mare satelit al lui Jupiter! Există deja contact cu extratereştrii?”

Lasă un comentariu