Site de secrete, stiinta si metafizica

Un fulger globular a vindecat o femeie de reumatism

2 6

fulger-globular2Pe suprafaţa Pământului se produc anual aproximativ 16 milioane de furtuni cu descărcări electrice. Pe lângă fulgere, trăsnete şi tunete, fenomene cu care suntem obişnuiţi, apar şi fulgerele globulare, discuri de foc cu un comportament ciudat. Deseori sunt asociate cu OZN-urile. Fulgerul globular a dat multă bătaie de cap oamenilor de ştiinţă, în încercarea de a găsi o teorie satisfăcătoare care să explice formarea, structura şi mişcarea lui. Misterioasele apariţii incandescente continua să ne dea fiori şi să provoace lumea ştiinţifică.

Australianul John Barry se grăbea să închidă ferestrele când o sferă luminoasă de mărimea unei mingi de handbal a pătruns pe uşa principală în casă. Era incandescentă şi vibra, scoţând un sunet uşor, de frecvenţă înaltă. A plutit de-a lungul scărilor către etaj unde se afla dormitorul mamei lui John şi a ieşit pe geam. A dereglat televizorul, care şi-a pierdut imaginea pentru scurt timp. Mama lui Barry, care suferea de multă vreme de reumatism şi de-abia putea merge, în urma acestei neobişnuite vizite, s-a simţit mult mai bine, durerile au încetat şi ea şi-a putut relua treburile în gospodărie.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie