Home Paranormal-Spiritualitate Cele trei stele din Centura Orionului (Alnitak, Alnilam şi Mintaka) şi sufletele...

Cele trei stele din Centura Orionului (Alnitak, Alnilam şi Mintaka) şi sufletele superioare

510

blankIată un mesaj de la un clarvăzător care pretinde că a primit vorbele de mai jos din partea lumilor superioare ale constelaţiei Orion:

“Am jucat marea dramă cosmică a dualităţii de mult timp, am acceptat dualitatea şi separaţia ca realitatea noastră predominantă. Pentru ca să evoluăm în continuare şi pentru ca să absolvim noi nivele de lumină, noi trebuie să ne vindecăm polarităţile noastre şi să ne reunim fiinţele noastre multidimensionale într-o Unică Conştiinţă.

Şi ce-are de-a face acest lucru cu constelaţia Orion? Orion-ul este modelul de bază al dualităţii pentru acest Univers dimensional. Cele trei stele ale centurii Orionului, cunoscute ca tărâmurile înalte ale energiilor El-An-Ra, reprezintă principalele puncte de sprijin ce menţin Universul nostru dimensional la loc.

(N.t. În astronomie, cele trei stele ale centurii Orionului sunt: Alnitak, Alnilam şi Mintaka. Alnitak se află la circa 800 ani-lumină faţă de Pământ, este de 100.000 de ori mai luminos decât Soarele şi de 28 de ori mai masiv decât astrul nostru ceresc. Alnilam este la o distanţă de 1.340 ani-lumină şi este de 375.000 de ori mai luminos faţă de Soarele noastre. Mintaka este aflat la 915 ani-lumină depărtare şi este, de fapt, o stea duală).

Constelaţia Orion este divizată în trei zone: zona superioară se află sub energiile stelei Betelgeuse. Aici sunt consilierii Luminii, guvernaţi de Lorzii Luminii şi de arhanghelul Metatron.

(N.t. Steaua Betelgeuse este una dintre cele mai masive din galaxia noastră, Calea Lactee, fiind de o mie de ori mai mare decât Soarele şi fiind aflată la o distanţă de circa 520 de ani-lumină. Mai multe informaţii puteţi citi în acest interesant articol: https://www.lovendal.ro/wp52/betelgeuse-gigantica-stea-cosmica-care-ne-influenteaza-viata/)

Zona inferioară este controlată de energiile stelei Rigel, fiind sălaşul lorzilor întunecaţi.

(N.t. Rigel este cea mai strălucitoare stea din constelaţia Orion , fiind situată la 773 ani-lumină faţă de Pământ).

Zona centrală se află sub energiile de echilibru ale lui An, care este portalul spre dimensiunile mai înalte şi către uniunea sacră a Luminii şi a Întunericului în unitate.

De-a lungul multor cicluri din acest univers dimensional, am fost subiectul legilor dualităţii încarnate de energiile Orionului. Ca actori în această piesă enormă cosmică, am acceptat Veşmântele Luminii şi Întunericului de multe ori, în fiecare viaţă crezând că rolul pe care ni l-am ales constituie propria noastră realitate.

Oportunitatea de a conduce iluziile acestei lumi ni se află la îndemână. Este timpul de a abandona iluzia separării. Şi asta pentru că sub multe veşmânte pe care le-am acceptat, fiecare din noi poartă un trup cu Lumină Divină. Fiecare dintre noi, în esenţa noastră, suntem Lumină de la Creatorul nostru. Odată ce evoluăm spiritual, fibrele noastre de Lumină încep să vibreze la vibraţii şi mai mari. Această rezonanţă ne aduce împreună cu alte suflete superioare trezite într-un univers al unor lumi mai înalte.

Cei care vor alege să rămână în dualitate, vor descoperi că nimic nu s-a schimbat. Viaţa va rămâne aceeaşi, dar fără energia şi lumina sufletelor care s-au înălţat; omul va rămâne la natura sa animalică. Şi ce se va întâmpla cu cei care au ales Unitatea? Ei vor fi întotdeauna trezi, dar într-o lume nouă de Lumină.