Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un investigator ucrainean şochează: ruşii permit extratereştrilor să facă experimente genetice pe oameni, în schimbul unor „cadouri tehnologice”

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În Occident, ani la rândul, s-a zvonit că şi în URSS, precum şi în alte ţări fost comuniste, au existat nu doar OZN-uri prăbuşite, dar şi colaborări ale autorităţilor sovietice (apoi ruse) cu extratereştrii, eventual în baze subterane asemănătoare celor din SUA. Cel mai bun specialist în acest domeniu a fost socotit investigatorul ucrainean Dr. Anton A. Anfalov. El afirma că informaţiile sale provin din surse de mare încredere: cercetători, militari, funcţionari guvernamentali aflaţi dincolo de orice dubiu.

Anfalov ştia, de pildă, că la unitatea militară 25840 de la Odinţovo, lângă Moscova, şi la unitatea militară 73790, aflată lângă Jitkur, pe cel de al patrulea poligon central de testare Kapustin Yar, ar exista laboratoare echivalente celor americane de la Zona 51, cu vehicule extraterestre capturate, dintre care unele funcţionale, cu omuleţi morţi sau vii. Anfalov mai oferea codul şi localizarea altor nouă unităţi militare implicate, dar şi numele unor proiecte sovietice vizând OZN-urile, ca de exemplu Setka, Galaxy MO, Galaxy, Horizon, Tread.

Ca şi în cazul americanilor, autorităţile ruseşti ar fi fost corupte – spunea el – prin mici „cadouri tehnologice” primite de la vizitatorii din spaţiu pentru a închide ochii la ilegalităţile şi abuzurile pe care extratereştrii le comit pe Pământ: exploatarea unor minereuri, experimente genetice pe vite (găsite mutilate) şi, mai ales, răpirea unor oameni, marcarea lor prin implanturi, utilizarea lor drept cobai etc.

Surprinzător, Anton Anfalov şi-a retras aceste afirmaţii în decembrie 2009, spunând că totul n-a fost decât o „dezinformare”. A fost el presat să retragă toate aceste informaţii? Probabil că da…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu