Un investigator ucrainean şochează: ruşii permit extratereştrilor să facă experimente genetice pe oameni, în schimbul unor „cadouri tehnologice”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În Occident, ani la rândul, s-a zvonit că şi în URSS, precum şi în alte ţări fost comuniste, au existat nu doar OZN-uri prăbuşite, dar şi colaborări ale autorităţilor sovietice (apoi ruse) cu extratereştrii, eventual în baze subterane asemănătoare celor din SUA. Cel mai bun specialist în acest domeniu a fost socotit investigatorul ucrainean Dr. Anton A. Anfalov. El afirma că informaţiile sale provin din surse de mare încredere: cercetători, militari, funcţionari guvernamentali aflaţi dincolo de orice dubiu.

Anfalov ştia, de pildă, că la unitatea militară 25840 de la Odinţovo, lângă Moscova, şi la unitatea militară 73790, aflată lângă Jitkur, pe cel de al patrulea poligon central de testare Kapustin Yar, ar exista laboratoare echivalente celor americane de la Zona 51, cu vehicule extraterestre capturate, dintre care unele funcţionale, cu omuleţi morţi sau vii. Anfalov mai oferea codul şi localizarea altor nouă unităţi militare implicate, dar şi numele unor proiecte sovietice vizând OZN-urile, ca de exemplu Setka, Galaxy MO, Galaxy, Horizon, Tread.

Ca şi în cazul americanilor, autorităţile ruseşti ar fi fost corupte – spunea el – prin mici „cadouri tehnologice” primite de la vizitatorii din spaţiu pentru a închide ochii la ilegalităţile şi abuzurile pe care extratereştrii le comit pe Pământ: exploatarea unor minereuri, experimente genetice pe vite (găsite mutilate) şi, mai ales, răpirea unor oameni, marcarea lor prin implanturi, utilizarea lor drept cobai etc.

Surprinzător, Anton Anfalov şi-a retras aceste afirmaţii în decembrie 2009, spunând că totul n-a fost decât o „dezinformare”. A fost el presat să retragă toate aceste informaţii? Probabil că da…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO