Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Imagini aproape ireale: în Costa Rica a fost filmat un OZN misterios, sub formă de diamant! În jurul lui se rotea un mini-satelit negru…


OZN diamant copertaIeri (22-04-2016), a fost publicat pe YouTube unul dintre cele mai interesante videoclipuri cu OZN-uri văzute de mine până în prezent. E vorba de o filmare făcută în Costa Rica, în care se poate observa ceea ce pare a fi un OZN incredibil sub formă de diamant, care stă fixat, deasupra unui lac, iar în jurul lui se roteşte un punct negru, ca şi cum ar fi un „micro-satelit”!

OZN-uri sub formă de diamant apar extrem de rar; ele sunt, de obicei, sub formă ovală sau de trabuc de ţigări. Bun… prima idee a celor sceptici ar fi aceea că, de fapt, totul este un fals, iar aşa-zisul OZN este o grafică făcută pe calculator (CGI, în limbaj de specialitate). Nu pot nega aşa ceva, dar, dacă totul e făcut pe calculator, e al naibii de bun.

În primul rând, dacă ne uităm la videoclip, la început obiectul e situat la mare distanţă, dar apoi, acesta se măreşte întrucât se face zoom cu aparatul foto sau camera video. În al doilea rând, incidentul se desfăşoară seara, nu în lumina puternică a zilei, atunci când orice cameră foto sau video (oricât de performantă ar fi), are probleme mai mari sau mai mici în a focaliza un obiect aflat în depărtare. La fel şi în videoclipul acesta, la un moment dat, camera pierde focalizarea pe obiect, şi atunci imaginea se blurează. Aşadar, din punctul meu de vedere, pare o focalizare pe un obiect real.

Din descrierea videoclipului, ni se spune că acesta nu poate fi un obiect al Armatei din Costa Rica, din moment ce această ţară nu deţine forţe aeriene. Aştept comentariile şi observaţiile voastre.

OZN diamant

 


Lasă un comentariu