De ce nu ne-au contactat extratereştrii avansaţi până acum? Pentru că suntem o rasă belicoasă şi am pune în pericol alte lumi?


Ne uităm în lume şi ce vedem? Se poartă războaie, se distruge într-o mie de feluri planeta, atmosfera este periclitată, maleficul urcă sub limitele admise, totul se degradează conform elanului şi poftelor omului. Dumnezeu nu poate lua parte la aceste acte, evoluţii şi fapte malefice!

Am atins momentul când nimeni nu poate spune că este fericit sau ce înseamnă fericirea. Îmbuibarea materială şi libertatea poftelor nu fac oameni fericiţi, ci eliberează în contul instinctelor câteva senzaţii care n-au nimic de-a face cu fericirea. Miliardarii care trăiesc în cele mai luxoase condiţii nu pot afirma că sunt fericiţi, fiecare moare cu convingerea unei neîmpliniri. La fel ca ei sunt politicienii, oamenii succesului, oamenii de rând. Toţi au murit şi vor muri cu acest sentiment, al unei neîmpliniri. Chiar şi cei ce se iubesc cu adevărat au aceeaşi soartă. Acesta-i sentimentul neputinţei în faţa implacabilelor legi ale Universului. Să înţelegem aşadar; conştiinţa umană actuală este blocată, ea nu are acces la pulsul Universului.

Până în prezent specia umană de pe Terra a constituit, la scara Universului în care suntem cuprinşi, o „rasă belicoasă” şi de aceea alte civilizaţii ale Căii Lactee şi-au luat toate măsurile necesare pentru a nu ne contacta. Pentru ca oamenii Pământului prin tehnologiile lor de influenţă malefică să nu se poată avânta prea departe în Universul nostru. Altminteri, oamenii ar fi pus în pericol alte lumi galactice, putând deveni vârful de lance al satanismului propagat în Calea Lactee.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO