Conform unui fost agent secret Majestic-12, un extraterestru capturat de guvernul american ar fi scris o carte – „Yellow Book” („Cartea galbenă”) – în care a povestit despre planeta sa de baştină


Într-un articol din 2015, Documentul ultrasecret CIA prin care preşedintele Reagan e informat de existenţa extratereştrilor (partea 1): Extraterestrul EBE, capturat de americani, a trăit 5 ani şi provenea din sistemul solar Zeta-Reticuli!, vorbeam despre un EBE („entitate biologică extraterestră”) care ar fi fost capturat de către guvernul american. Şi, conform unor conspiraţionişti, guvernul SUA ar fi prins mai multe entităţi biologice extraterestre ce ar fi venit pe Terra şi care au fost numite ca EBE-1, EBE-2, EBE-3 etc.

Cel de-al doilea extraterestru, EBE-2, conform agentului Falcon (membru al  lui Majestic 12, o comisie specială  şi secretă la nivelul guvernului american, creată în 1947 de către preşedintele american Harry Truman şi care avea ca scop investigarea activităţii OZN-urilor), ar fi reuşit să scrie o carte „Yellow Book” în limba engleză (căci acest EBE ar fi învăţat foarte bine să comunice în limba engleză).

Falcon relatează următoarele: „Cartea descrie planeta extraterestrului, structura socială a extratereştrilor precum şi viaţa lor printre pământeni. Dar ceea ce m-a intrigat cel mai mult în experienţa mea cu extratereştrii a fost, cred, un cristal octagonal care, în momentul în care era luat în mână de un extraterestru şi era privit de o altă persoană, înfăţişa imagini. Acestea puteau fi de pe planeta extraterestrului sau puteau fi imagini ale Pământului de acum multe mii de ani.”

Ochii acestor extratereştri sunt foarte mari, probabil pentru că zilele de pe planeta lor de baştină sunt extrem de luminoase, probabil de două, trei ori mai luminoase decât pe Pământ. De asemenea, aceşti extratereştri nu au dinţi aşa cum îi cunoaştem noi; în locul lor există un fel de gingie foarte groasă şi rezistentă. Pielea lor este dură, probabil pentru că trăiesc într-un sistem solar cu doi sori, iar durata lor medie de viaţă este cuprinsă între 300 şi 400 de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO