Mesaj primit de o psihoterapeută din New York de la extratereştri: „Suntem o societate foarte avansată, dar copiii ne mor! Ajutaţi-ne!”


În seara zilei de 20 august 1985, o psihoterapeută new-yorkeză, numită Lucille F., era in apartamentul ei de vacanţă, din staţiunea Provincetown (Massachusetts). Urmărea un film de pe videocasetă. Pisica miaună îngrozitor, ceea ce nu-i stătea in obicei. A doua zi dimineaţa, îşi va mai aminti, doar, că simţise o prezenţă in preajma ei, dar, intr-un mod neobişnuit, nu şi-a ridicat ochii de pe ecranul televizorului, spunându-şi neîncetat „nu te uita, stai locului”. Tot a doua zi dimineaţa descoperă că, în noaptea aceea, fusese singura persoană din clădire şi că întreaga zonă fusese afectată de o pană de curent; pisica era, incă, neliniştită, iar ea însăşi simte o nevoie imperioasă să părăsească această casă, să iasă la soare…

Totuşi, Lucille simţi că ceva nu e în regulă. Se adresă unui coleg de-al ei, care îi făcu o şedinţă de regresie hipnotică. Lucille se vede stând, în noaptea aceea, în faţa televizorului. La un moment dat, ridică ochii şi vede in faţa ei, pe terasă, câteva arătări cenuşii, cu capul mare. I se transmite telepatic porunca să iasă afară, altminteri vor intra ei in apartament s-o scoată cu forţa. Filmul de la televizor se întrerupe, iar ea vede pe ecran una dintre acele figuri groaznice, privind-o furios şi poruncindu-i să se uite la ea. Lucille, la început, îşi coboară ochii spre duşumea, dar apoi, dându-se bătută, iese pe terasă.

Spre fundul grădinii se afla un OZN. Intră în el însoţită de figura văzută pe ecranul TV. Aşezată pe familiara masă de examinare, simte, la un moment dat, o durere ascuţită in regiunea unde se întâmplă să aibă dureri in timpul menstruaţiei.

Aparent, Luciile are şi o discuţie filosofică cu răpitorii ei, care-i spun că aparţin unei societăţi cu milioane de ani mai bătrână decât a noastră, dar care e pe moarte, dintr-un motiv necunoscut: copiii se nasc, trăiesc până la o anumită vârstă, după care mor. I se arată imagini ale unor copii fluturându-şi braţele disperaţi şi murind in chinuri. Lucille povesteşte, atunci, că şi pe Pământ există animale care pot muri, pur şi simplu, din lipsă de afecţiune. Există pui care, dacă nu sunt linşi ori, măcar, atinşi de mama lor ori de alte fiinţe care le poartă de grijă, mor in câteva zile, chiar dacă au hrană suficientă. Poate ceea ce lipseşte acestei societăţi superinteligente, supertehnologice, este afecţiunea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO