O pisică pe nume Matilda face senzaţie pe Internet: are ochi negri şi oblici ca de extratereştri! O fi vreun hibrid!?


pisica extraterestraÎn lumea asta se găsesc multe ciudăţenii, iar eu, ca editor de site de secrete şi conspiraţii, am văzut o mulţime de bizarerii. Dar, sincer, nu am văzut până acum vreo pisică cu ochi ca de extratereştri!

Pe această pisică o cheamă Matilda şi ea a devenit deja vedetă pe Internet din cauza aspectului ei extrem de neobișnuit. La prima vedere, uitându-ne la pozele ei, s-ar spune că pozele pisicii au fost manipulate în Photoshop, dar adevărul este că, într-adevăr, Matilda are o pereche de ochi negri enormi, oblici, care par a fi a unor extratereştri. Aspectul ciudat al pisicii se datorează unei afecţiuni rare, cunoscută sub numele de „Ectopia lentis”, pe care a lăsat-o pe felină, din păcate, în imposibilitatea de a vedea. Însă pisica nu are niciun fel de disconfort și încă îşi trăiește viața din plin.

Felina neînfricată a devenit un fel de celebritate pe Internet, după ce pozele ei au apărut şi pe site-ul ei propriu, care poate fi găsit aici: aliencatmatilda.com.

Există mai mulţi vizitatori de pe Internet care spun că pisica ar putea fi rezultatul unui experiment genetic macabru, între pisică şi extraterestru! Eu cred că ei exagerează…


Lasă un comentariu