Un fost inginer care a lucrat în cadrul „Zonei 51” face declaraţii şocante despre ce a văzut acolo! Dezvăluiri incredibile despre înţelegerile dintre guvernul american şi speciile extraterestre!


extraterestri gri 5În scurtul videoclip care a fost publicat pe YouTube în martie 2015, există un mic interviu cu un bărbat, pe nume Bill Uhouse, care pretinde că ar fi fost inginer în celebra „Zonă 51”, una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane din Nevada, în care s-ar studia pe ascuns OZN-urile şi extratereştrii. În interviu, inginerul mecanic dezvăluie faptul că a văzut cu ochii lui 4 extratereştri aflaţi în viaţă!

Mai mulţi martori au făcut de-a lungul timpului mai multe dezvăluiri extraordinare despre „Zona 51”. Iată concluziile acestora:

1. Există un sistem subteran masiv, compus din diverse baze. Aceste facilități conțin laboratoare, ateliere de inginerie şi camere securizate pentru „Entităţile biologice extraterestre”. Aceste baze au fost construite spre sfârşitul Administrației Truman (1945-1953).

2. Există multiple rase umanoide. Una din rase este reprezentată de „extratereştrii gri”, care sunt şi ei împărţiţi în: extratereştri gri foarte înalţi, medii (ca oameni) şi pitici (mai mici ca oamenii).

3. O altă rasă extraterestră sunt nordicii, care seamănă foarte bine cu oamenii, dar au ochi mai mari.

4. Nu există menţionată vreo rasă reptiliană de extratereştri.

5. Fiecare rasă extraterestră este cu mii sau zeci de mii de ani mai avansată decât noi. Noi suntem practic nou-născuți în comunitatea galactică inteligentă.

6. Un tratat a fost semnat între SUA și extratereştrii gri în timpul administrației Eisenhower (1953-1961). În schimbul tehnologiei extraterestre, guvernul american trebuie să asigure un anumit număr de oameni. Extratereştrii gri folosesc oamenii pentru cercetare biologică, încercând să-şi creeze hibrizi pentru a salva propria rasă de la moarte.

 


Lasă un comentariu