„Văd o poartă stelară care duce din Polul Nord direct către Lună” – susţine o clarvăzătoare


De pe blogul psychicfocus.blogspot.com, citim un interviu cu un aşa-zis „psyhic” (în limba engleză = „om cu puteri paranormale”), care ne vorbeşte despre existenţa unui portal („porţi stelare”) la Polul Nord, prin intermediul căruia s-ar ajunge direct pe Lună, mai precis în partea de est a Lunii, la intersecţia dintre partea vizibilă şi „partea întunecată” a Lunii.

Femeia-clarvăzătoare spune în interviu că acest portal e deja folosit în secret de anumite guverne ale lumii, iar acolo pe Lună se află o bază lunară în care ar trăi oameni. Acolo nu s-ar afla chiar o colonie umană, ci mai mult o zonă de cercetare.

S-ar putea să fie doar o coincidenţă, dar misiunea NASA Apollo 17, din decembrie 1972, a fotografiat pe Lună un fel de “poartă stelară” albastră, la fel ca în filmul SF “Stargate”. Imaginea în rezoluţie mare de la misiunea Apollo 17 o puteţi vedea aici: eol.jsc.nasa.gov. A fotografiat Apollo 17 o “poartă stelară” sau totul e doar o anomalie ciudată surprinsă de camera foto?

„Poarta stelară” este un concept din literatura SF, dar, cercetătorii spun că ar putea exista şi în realitate. E ca o „gaură de vierme” care scurtează enorm deplasarea în spaţiul cosmic.


Lasă un comentariu