Misterul „vânătorului-fantomă” din pădurea Black Hills. Acolo, cineva din umbră salvează vieţile oamenilor…


Pădurea Națională Black Hills este situată în sud-vestul statului Dakota de Sud și în nord-estul statului Wyoming, SUA. Pădurea are o suprafață de peste 1,25 milioane de acri şi este formată din pin, dar şi din stejar şi mesteacăn.

De ce-am făcut această mică introducere? Ei bine, pentru că se pare că nişte fenomene paranormale au loc în această pădure. Un martor, pe nume Jeremy Smith, descoperă în pădurea Black Hills vizuina unor lupi, unde zăceau trei pui. Din curiozitate, face imprudența să stea mai mult decât ar fi trebuit în acea zonă, pentru a-i admira și chiar pentru a se juca cu ei. La un moment dat, aude urletele lupoaicei care se apropia disperată de vizuină. Vânătorul nu mai are timp să-și încarce arma pentru a trage. Când credea că totul e pierdut, în ultima clipă aude mai multe focuri de armă.

Lupoaica se prăbușește, iar lui Jeremy i se pare că vede în desiș silueta unui vânător foarte înalt. Năucit, vrea să se ridice sa-i mulțumească, dar fantomaticul salvator dispare printre copaci. Nu se aude niciun zgomot de pași…

Mai târziu, martorul avea să afle că același necunoscut mai salvase și alți vânători. Gloanțele și arma folosite de necunoscut nu se mai foloseau de mai multe decenii. Porecla lui era „fantoma vânătorului protector” din pădurea Black Hills. Nici o urmă de pas nu a fost descoperită. Oare există îngeri păzitori ai vânătorilor în acele locuri?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO