O creatură extraterestră / interdimensională a avut un accident cu OZN-ul ei în Bolivia? Mai mulţi martori susţin că au văzut-o în carne şi oase…


Știm cu siguranță că extratereștrii există pe undeva pe acolo, printre stele. Doar poate că ei au venit şi pe Terra deja.

Un eveniment ciudat a fost raportat pe 20 mai 2016, la care au fost martori mai mulţi oameni dintr-o zonă rezidențială din El Dorado, Santa Cruz, Bolivia. Incidentul a început în jurul orei 22:00, când mai mulţi martori au văzut un OZN masiv coborând direct spre ei. Martorii spun că OZN-ul s-a prăbuşit, dar, în acelaşi timp, ei au observat o mică creatură umană aruncată de pe scaunul pilotului obiectului zburător. Atunci când OZN-ul a lovit pământul, sunetul a fost unul asurzitor.

Toți localnicii au ieșit din casele lor pentru a vedea despre ce era vorba. Atunci martorii spun că au observat faptul că creatura a început să se târască în copacul din apropiere într-o încercare disperată de a se întoarce în nava sa. Avea degete și mâini masive care au ajutat-o să se târască în sus prin copac în câteva secunde. Curând a renunțat, când o mulțime uriașă a început să se formeze în jurul scenei.

Unii spun chiar l-au văzut pe vizitatorul ciudat încercând să pătrundă într-o casă din apropiere, dar fără rezultat.

Binecunoscutul ufolog Scott C. Waring a scris şi el despre acest eveniment pe blogul său, afirmând că extratereștrul a dorit să fie văzut de oameni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO