Orgoni Crystal

 

Indicaţii şocante primite de extratereştri: “Oamenii sunt extrem de periculoşi! Evitaţi-i, cât mai mult posibil!”

183

oameni extraterestriV-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă extratereştrii (să presupunem că ar exista…) s-ar apropia de Pământ să se întâlnească cu oamenii? Probabil că noi am fi fost monitorizaţi demult, aşa că extratereştrii ar şti despre ce specie e vorba. Să facem un exerciţiu de imaginaţie? Ce indicaţii ar primi extratereştrii despre oameni atunci când s-ar apropia de Pământ?

ATENŢIUNE! Aceasta este o informare din partea Consiliului de Siguranţă Interstelară. Nava dvs.spaţială va intra într-o zonă cosmică, acolo unde unde au fost găsiţi înainte oameni. Înţelegem că există zvonuri şi mituri cu privire la această specie. E adevărat că oamenii sunt extrem de periculoşi, dar credem că cel mai bun lucru pentru a-i înţelege este acela de a fi conştienţi de următoarele realităţi.

Lumea oamenilor, spre deosebire de celelalte planete cunoscute, funcţionează pe principiul pe care ei îl numesc “SUPRAVIEŢUIREA CELOR PUTERNICI”. De miliarde de ani, de când viaţa a apărut, lumea lor s-a schimbat nu prin cooperare, ci prin competiţie brutală şi violentă.

Oamenii sunt energizaţi de 3 lucruri:

1) În primul rând, oamenii cresc şi se hrănesc prin consumul şi digestia altor forme de viaţă, inclusiv forme macroscopice de viaţă, şi, în multe cazuri, forme de viaţă capabile de emoţii. Locul lor de intrare a hranei conţin protuberanţe exo-scheletice (“dinţii” în traducere) care sunt folosiţi pentru a zdrobi şi a sfâşia orice material organic. De obicei, oamenii nu vor consuma alte forme anorganice, dar, cu toate acestea, un om a consumat odată o maşină de zbor.

Oamenii sunt creaturi simbiotice; circa 2% din masa lor este creată din organisme care le ajută digestia, dar multe din aceste organisme i-ar omorî, dacă li s-ar permite contactul cu alte părţi ale structurii lor interne. Oamenii, tot ceea ce ei produc şi tot ceea ce se află pe acea planetă, au parte de un număr infinit din aceste microorganisme, unul singur din ele fiind suficient pentru a pune capăt vieţii în multe lumi ale noastre. Faţă de cele mai multe dintre specii, organele senzoriale umane sunt adaptate la o mulţime de medii terestre. Ei pot identifica ameninţările şi prada de urmărit, prin detectarea schimbărilor din atmosferă, folosind unele frecvenţe electromagnetice, precum şi prin detectare chimică. Uimitor, dar ei sunt imuni la câmpurile magnetice puternice.

Oamenii au abilitatea de a face o mulţime de sarcini deodată. Părţile lor multiple pot opera automat, fără ca mintea lor centrală să fie conştientă. Mulţi dintre oameni sunt capabili să se concentreze la mai multe sarcini în acelaşi timp. Drept rezultat, ei nu au nevoie să se gândească între acţiuni sau să mediteze la următoarea mişcare în lupta fizică. Ei pot manipula obiecte, cu o viteză şi o precizie incredibilă, doar prin voinţa trupului lor. Recreaţia umană include violenţa fizică, competiţia mentală, relaxarea deliberată de procesul gândirii, şi, uneori, punerea intenţionată a lor în situaţii potenţial mortale.

2) Oamenii au slăbiciuni. Cel de-al doilea lucru care îi energizează este oxigenul. Nu de electricitate sau de lumina de la propria stea. Oxigenul, extrem de flamabil şi extrem de coroziv. Fără oxigen, oamenii nu sunt capabili să acţioneze. Astfel, ei sunt capabili să acţioneze doar într-un număr limitat de medii terestre. Ei sunt, de asemenea, extrem de sensibili la radiaţia ionizată, la forţele gravitaţionale şi la schimbările de temperatură. Astfel, călătoriile lor spaţiale necesită un sprijin masiv şi complicat pentru susţinerea vieţii. Acesta este punctul lor slab şi momentul ideal pentru a ataca: odată ce ei vor ateriza pe o planetă cu oxigen, aceasta e a lor, iar ei vor câştiga. Şi vor câştiga, întrucât capacitatea lor cea mai surprinzătoare este aceea a auto-iluziei.

3) Cel de-al treilea lucru care îi energizează pe oameni este speranţa. Oamenii nu sunt o specie raţională; ei nu lucrează cu statistici sau probabilităţi. Dacă ar fi făcut aşa ceva, istoria lor ar fi fost acum alta. Ei ar fi găsit abordări mai raţionale pentru a călători în spaţiu, decât să-şi pună trupurile lor oxigenate în cutii metalice şi să se arunce de pe planeta lor. Oamenii sunt iraţionali, dezordonaţi, contradictorii, şi, uneori, auto-distrugători. Ei acţionează împotriva intereselor altora, şi concurează incorect şi brutal pentru resurse limitate. În loc să acţioneze uniţi, ei formează triburi complicate care se luptă între ei. Dar, totuşi, oamenii posedă o capacitate mare de aspiraţie, compasiune şi toleranţă ridicolă. Din această cauză, ei sunt extrem de periculoşi şi sunt pe punctul de a cuceri o bună bucată din galaxie într-o perioadă scurtă.

EVITAŢI-I, cât mai mult posibil!