Un hibrid om-maimuţă a fost descoperit în China! Cică tatăl său a fost Bigfoot, care s-a împerecheat cu o chinezoaică…


hibrid om-maimutaAm găsit pe YouTube un videoclip interesant în limba chineză (probabil că provine dintr-un mic documentar sau reportaj) despre o posibilă creatură de genul „omul-maimuţă” care ar fi fost găsită în China. Din imagini, vedem o creatură înaltă ce pare a avea caracteristici şi de om şi de maimuţă. Autorul videoclipului se întreabă dacă acesta nu cumva este un hibrid-uman obţinut de cercetătorii chinezi.

Am descoperit pe blogul lui Robert Lindsay un articol care încearcă să ne explice ce e cu acest videoclip ciudat. Citez din articol:

Filmarea incredibilă este din provincia Sichuan din China. Mama copilului susţine că ea a fost răpită de un Yeren (un sălbatic chinez, un fel de „Bigfoot”) şi a fost violată în mod repetat şi apoi abandonată. Când s-a întors în satul ei, ea a dat naştere la acest băiat nouă luni mai târziu. Băiatul nu a învăţat niciodată să vorbească vreo limbă, însă putea înţelege ceea ce i se spunea. A murit la vârsta de 33 de ani. Altceva despre acest caz nu se ştie.

Mulţi zic că băiatul ar suferi de fapt de microencefalie, însă problema e că microencefalicii sunt mici de statură, nu atât de înalţi. Tot aceeaşi sceptici mai spun că mamei i-a fost ruşine că a dat naştere unui asemenea băiat retardat, aşa că a inventat o poveste că ar fi fost violată de un Bigfoot.

Acest băiat seamănă cu o încrucişare de genul om-Bigfoot. Capul şi falca sa seamănă cu cele ale unei maimuţe, iar braţele sale par extrem de lungi. Băiatul are umeri foarte largi şi pare că nu are nici gât.

În lume există 12 cazuri documentate (din China şi Rusia) de încrucişări între oameni şi „fiinţe ciudate” gen Yeti/Bigfoot/Yeren/Almas. Există celebrul caz din Abhazia al unui Almas numit Zana (o femelă), care s-a împerecheat cu un localnic bărbat, şi cu care a a avut 4 copii. Unul din fii îl chema Kwit, o fiinţă extrem de puternică. El putea ridica doar cu dinţii săi un scaun pe care se afla un om! După ce a murit, craniul lui Kwit a fost testat de experţi. Aceştia au ajuns la concluzia că era vorba de un… homo sapiens! La fel, şi analizele cu ADN au relevat faptul că Kwit era 100% homo sapiens!

Almas reprezintă cea mai civilizată „specie” de genul Bigfoot. Cei care fac parte din Almas trăiesc în Caucaz şi există o lungă istorie de interacţiune cu oamenii. Ei au părul lung care le ajunge până la mijlocul spatelui. Feţele lor sunt mai umane şi mai puţin asemănătoare cu cele ale maimuţelor; ei poartă uneori haine pe care le fură de la localnici. Trăiesc în peşteri, iar specialiştii ruşi au bănuiala că Almas reprezintă vechii oameni din Neanderthal.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock