O navă extraterestră, veche de 4.000 de ani, a fost descoperită pe fundul Marelui Canion din SUA?

  •  
  •  
  •  
  •  

Povestea este mai veche, de cel puţin din anul 2004 a apărut pe Internet pe site-ul cseti.org. Că o fi adevărată sau nu… vă las pe voi să vă judecaţi! Eu doar am tradus articolul…

O echipă de experți a fost chemată să examineze resturile ciudate de pe fundul Marelui Canion, unde s-a descoperit epava unui OZN, care s-a prăbușit acolo în urmă cu 4000 de ani. Oamenii de știință, membri top-secret ai unei echipe militare mixte ce se ocupă de OZN-uri, au inspectat nava sferică și au considerat că aceasta se află în stare bună, în ciuda condiţiilor dure de aterizare și a vârstei sale incredibile.

Epava este construită dintr-o substanță metalică necunoscută și emite nivele scăzute de radiații; ea a fost scoasă imediat din acel loc și transportată într-o locație secretă. Cu siguranţă că această navă are o origine extraterestră, putând transporta între 12 şi 20 de fiinţe. Datarea cu radiocarbon arată că accidentul ar fi putut avea loc în jurul anului 2.000 î.Hr.

Caracteristicile cabinelor navei sugerează că membrii echipajului erau la fel ca oamenii, deși semnificativ mai mici. Ei foloseau oxigen, iar nava cu sistem de direcție magnetică transporta la bord provizii cu alimente și apă. Conform documentelor, nava spațială extraterestră se afla într-o zonă calcaroasă de la baza canionului, nu departe de un loc denumit Comanche Point. O inspecție amănunțită a locului de aterizare a arătat că ocupanții navei spațiale și-au părăsit nava și au trăit lângă ea timp de mai mulți ani, după ce ea s-a prăbușit. Această constatare este confirmată de de desenele din peşteri făcute la vremea respectivă de către amerindieni, aflate în apropierea locului de prăbușire al navei, care prezintă ciudate creaturi umanoide. Experții cred că aceste creaturi erau acei extratereștri care s-au prăbuşit în OZN-ul găsit în Marele Canion.

Raportul secret mai spune că toate urmele extraterestre au dispărut în urmă cu 50 de ani de la data accidentului. Nu există indicii despre ce s-ar fi putut întâmpla cu extratereștrii. Oficial, această descoperire nu există, iar autorităţile au încercat să facă orice pentru a păstra secretul.

ATENŢIE! Imaginea de la începutul articolului este doar una ilustrativă şi nu reprezintă posibila navă extraterestră care s-ar fi descoperit în anii 2000.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page