O, Dumnezeule, un imens „ochi Illuminati” a apărut pe cerul Angliei! Din nou Blue Beam sau e altceva!?


Un fotograf amator a rămas fără grai atunci când a fotografiat un nor înfricoșător în formă de ochi, creând un spectacol unic deasupra casei lui. Potrivit ziarului britanic „Daily Mail Online”, Graham Telford a asistat la formarea neobișnuită a unui nor ciudat ce avea forma unui ochi uriaș şi care a apărut deasupra orașului englezesc Leeds.

„N-am mai văzut așa ceva înainte”, a spus Telford. „Aceşti nori formează forma perfectă a unui ochi. A fost incredibil. Eu personal nu cred că există cineva sus acolo privindu-ne pe noi, dar când am văzut acest lucru, m-am simțit cu siguranță că ne supraveghea cineva. Oamenii cărora le-am arătat fotografia au făcut comentarii cu privire la ceea ce ar putea fi, unii spunând că aceasta ar putea fi dovada că „Big Brother” ne urmărește, în timp ce alții au spus că acesta este ochiul lui Dumnezeu care ne supraveghează. Foarte puțini au avut interpretări puțin diferite, dar toate au fost în aceeași linie”.

Și Telford a adăugat că forma ciudată a dispărut la fel de repede cum a apărut. Fotograful amator nu a avut „camera potrivită” pentru a face o fotografie mai bună, aşa că a trebuit să se mulţumească pozând cu iPhone-ul. El a mai declarat că a realizat mai multe fotografii ale unor nori în formare în ultimii ani, dar niciodată nu a surprins ceva atât de neobișnuit și definit ca acesta. Şi mai susţine că aceasta a fost fotografia originală, care nu a fost deloc editată în Photoshop.

Conspiraţioniştii cred că este vorba de proiectul guvernamental secret Blue Beam, care foloseşte proiecţii holografice pe cer pentru a înşela oamenii. Scopul final al lui Blue Beam ar fi acela de instaurare a unui unic guvern mondial şi a unei religii unice.

Cu toate acestea, scepticii susţin că ochiul misterios asupra orașului Leeds („ochiul lui Dumnezeu”, care este şi un simbol Illuminati), reprezintă pur și simplu nişte nori lenticulari, care se formează în troposfera Pământului (nivelul cel mai de jos al atmosferei). După cum sugerează și numele, un nor lenticular este sub formă de farfurie sau lentilă convergentă. Norii lenticulari sunt nori staționari și se formează la altitudini mari în zonele montane. Datorită formelor lor neobișnuite, norii lenticulari au fost identificați în mod eronat ca obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri).


Lasă un comentariu