Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cercetătorii de la Harvard au descoperit o moleculă care opreşte îmbătrânirea şi duce la întinerire! S-a rezolvat misterul oamenilor care trăiau odată mii de ani?

228

blankUn om de ştiinţă de la Harvard crede că a descoperit cum să inverseze procesul de îmbătrânire. Cercetătorul susține că a reușit să oprească procesul de îmbătrânire la șoareci.

Moleculele ar putea fi cheia pentru a inversa îmbătrânirea

Dr. David Sinclair de la Harvard Medical School a spus că a studiat îmbătrânirea la şoareci şi că a găsit o moleculă care poate inversa procesul îmbătrânirii la şoareci. El a mai spus că, după ce șoarecii au consumat acea moleculă timp de o săptămână, ei au avut mai multă energie și au alergat mai mult decât înainte; de asemenea, se pare că şi organele lor au întinerit.

Oamenii au în sistemul lor imunitar o proteină, care, atunci când ei sunt tineri, acea proteină repară daunele ADN-ului. Cu toate acestea, atunci când oamenii îmbătrânesc, o altă proteină o blochează pe prima, iar acest lucru duce la deteriorarea ADN-ului, de aici rezultând şi îmbătrânirea.

Dr. Sinclair crede că a găsit o moleculă care poate intra între cele 2 proteine, iar acest lucru înseamnă că procesul de reparare a ADN-ului funcționează din nou, chiar şi la bătrâneţe. Numai că, chiar dacă rezultatele merg la şoareci, trebuie îndeplinite mai multe lucruri pentru a funcţiona şi la fiinţele umane.

Dacă oamenii ar putea reîntineri, ce-ar însemna acest lucru? Că ei ar putea trăi sute sau chiar mii de ani. Eu însă mă întreb altceva: există legende care arată clar că oamenii trăiau foarte mult în trecut. Cum de-apare cea de-a doua proteină care împiedică repararea ADN-ului? Absolut întâmplător sau ea a fost programată genetic de către cineva în trecutul îndepărtat al omenirii? Nu cumva, prin inginerie genetică, s-a intervenit pentru ca oamenii să nu mai trăiască sute sau mii de ani, ci undeva sub 100 de ani? De ce?

Orgoni Crystal